Body Balance

DESCRIPCIÓ DEL TRACTAMENT

Escapa’t de l’estrès diari amb el nostre programa antiestrès amb què trobaràs la pau i serenitat interior a través de l’aromateràpia amb olis essencials. Prepara’t per a una experiència inoblidable que t’ajudarà a restablir l’equilibri i gaudir d’una relaxació total.

Amb el nostre programa antiestrès, trobaràs un refugi a Andorra, on allunyar-te del bullici de la ciutat i submergir-te en la bellesa natural dels voltants. T’acompanyem a un món de serenitat i benestar, on l’aromateràpia amb olis essencials purs exercirà un paper fonamental en la teva profunda reconnexió.
L’aromateràpia és una antiga pràctica que ha demostrat tenir efectes positius a la ment, el cos i l’ànima. Mitjançant la inhalació i l’aplicació d’olis essencials naturals, podràs reduir els nivells d’estrès i ansietat, millorar la qualitat del son i experimentar una sensació general de calma i benestar. El nostre programa inclou també una sessió de massatge aromaterapèutic personalitzat, dissenyat específicament per satisfer les teves necessitats i oferir-te una experiència única de relaxació.

Els teus sentits es despertaran i embarcaran en un viatge d’introspecció i relaxació profunda. Amb el majestuós teló de fons dels Pirineus, assoliràs un estat de calma interior i renovació. A més, gaudiràs d’accés al circuit d’aigües de Park Spa Mountain Wellness Club i al seu gimnàs, on un entrenador personal estarà disponible exclusivament per assessorar-te.

Reserva aquesta experiència i permet-nos ajudar-te a restablir l’harmonia a la teva vida.
T’esperem a Andorra per viure aquesta transformadora experiència antiestrès!

  • Allotjament a Park Piolets MountainHotel & Spa 5* a Soldeu, en base a habitació doble.
  • Excel·lent esmorzar amb servei de bufet lliure amb show cooking.
  • Circuit d’aigües de 3 hores a Park Spa Mountain Wellness Club.
  • Barnús, casquet de bany, xancletes i tovallola per accedir a l’spa.
  • Massatge Aromaterapèutic personalitzat de 50min. Amb la combinació dels olis essencials més purs i els olis vegetals més naturals, s’elabora una fórmula magistral personalitzada per treballar, el cos la ment i les emocions amb un massatge relaxant sublim.
  • Accés al gimnàs i classe individual personalitzada Aplifit.
  • Infusió relaxant després del tractament.
  • Trasllats fins a l’hotel.
  • Dinar i Sopar.
*La sessió Spa inclou: barnús, Casquet de bany , xancles i tovallola

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Testimonis

Qué opinen de nosaltres