Aquest Nadal, regala’t benestar. Tractaments a Andorra

El Nadal és una època de recordar-nos de les persones que estimem i de fer molts regals, però poques vegades ens recordem de nosaltres mateixos. Cada persona ha d’estimar-se com cap altra, i per què no aprofitar el Nadal per viure les experiències que mereixem i que no podem gaudir durant la resta de l’any? Enguany, vine a Andorra i regala’t experiències i benestar a tu i als teus.

Avui et presentem quatre experiències de benestar que pots viure de la mà d’Andorra Health Destination.

Escoltar el teu cos

El cos reacciona a l’estrès amb tensió muscular, que sol produir molèsties i també dolor. Més estrès genera més tensió muscular, la qual cosa dóna lloc a un cercle viciós del qual és molt difícil sortir.

Amb l’experiència ‘Aprèn a escoltar el teu cos’, de Medisport, la persona fa introspecció per aprendre a escoltar el seu cos, analitzar l’estat dels seus músculs i utilitzar tècniques senzilles d’autorelaxació:

  • Digitopressió: aquesta tècnica, que consisteix a fer pressió en diferents punts de dolor muscular, forma part de la medicina tradicional xinesa.
  • Tècnica d’inhibició: un procediment de tractament osteopàtic que s’aplica en el múscul, fent una pressió mantinguda en un punt concret de dolor.

Respirar per a gestionar les emocions

Respirar és molt més que agafar aire i omplir els pulmons. És una acció necessària per mantenir les funcions vitals, ja que totes les cèl·lules de l’organisme necessiten oxigen per funcionar. Una bona oxigenació és sinònim de salut.

Algunes tècniques de respiració són capaces de millorar notablement l’estat físic i mental d’una persona. Entre els principals beneficis hi ha el control de les emocions, una millora de la concentració, relaxació muscular i eliminació de toxines.

El programa ‘Aprèn a respirar per a gestionar les emocions’ no només ofereix la possibilitat d’aprendre aquestes tècniques de respiració per tal de millorar la salut, sinó que també et permet allunyar-te de la bullícia, descansar i carregar les piles en un entorn natural incomparable.

L’aire pur de la muntanya afavoreix l’oxigenació del nostre cos i la millora d’al·lèrgies i problemes respiratoris. Res millor que carregar els nostres pulmons d’aire net per sentir-nos millor per dins.

Namasté

‘Namasté’ és un pla dissenyat per Wellness Experience. Consisteix a set dies dedicats a despertar la consciència practicant l’atenció plena (mindfulness). Aquest programa ens ensenya a gaudir el moment present i aconsegueix més consciència en la vida quotidiana, experimentant diferents pràctiques com la meditació, el coaching o el PNL.

L’objectiu és contribuir a un bon desenvolupament personal, adquirir habilitats mentals, millorar la salut i generar un major benestar físic i emocional. Bàsicament, aprendre a no generar expectatives i fomentar les desafeccions, amb amabilitat, simplement ser i deixar anar.

El programa ‘Namasté’ té tres punts clau:

  • El silenci com a via de connexió amb la nostra experiència interna i externa, com a vehicle d’autoconeixement i espai on es permet que tot flueixi.
  • Sortir del nostre context habitual per adquirir noves perspectives sobre nosaltres mateixos.
  • Observar i expandir la consciència per reconèixer les nostres arrels i així honrar la nostra essència.

Zen mood

El programa ‘Zen mood’ està dissenyat per a fugir de l’enrenou i del ritme estressant de la ciutat,  parar i concedir-se un petit descans per a carregar-se de pau i harmonia. Un pla pensat per a respirar profundament, relaxar-se i somniar. Proposa algunes fórmules per a calmar la ment i restablir els nivells ideals d’energia a través d’activitats saludables, massatges i teràpies energètiques en un ambient relaxant i exclusiu.

Aquest programa inclou d’una banda un passeig pels recs d’Escaldes i Andorra, on es pot gaudir dels magnífics paisatges de les valls i muntanyes aplicant alhora tècniques de minfullness per a viure una experiència profunda i enriquidora. D’altra banda, ‘Zen mood’ també inclou un massatge relaxant amb aromateràpia per a completar un dia de relaxació i benestar.

Andorra Health Destination posa a la teva disposició una gran quantitat d’experiències i tractaments de benestar. Aquest Nadal, et convidem a donar un cop d’ull i a trobar el millor regal per a tu i els teus.

Compartir post :

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.