Salut holística archivos - Andorra Health Destination

SALUT HOLÍSTICA

La salut holística és un terme cada vegada més utilitzat en referència a un concepte de salut integral.

El terme holístic prové del grec ‘holos’, «tot, sencer, total, complet», i se sol utilitzar com a sinònim d’integral.

La salut holística considera les persones íntegrament, és a dir, tenint-ne en compte totes les dimensions: la dimensió física, intel·lectual, social, emocional, espiritual i religiosa. La persona funciona com una entitat completa en relació amb el món que l’envolta.

La salut holística emfatitza més el benestar que no pas la malaltia.

Cada vegada som més conscients que la salut afecta tota la persona, i alhora són més els professionals sanitaris que consideren que humanitzar la salut és generar salut holística.

L’objectiu d’aquesta manera d’enfocar la salut és aconseguir una qualitat de vida òptima per mitjà d’un estil de vida actiu i saludable. Sempre que sigui possible, en la pau i el silenci de la natura es multipliquen els efectes beneficiosos de les teràpies holístiques.

Com no podria ser d’una altra manera, Andorra, bressol del turisme d’experiències, disposa d’una gran oferta d’experiències integrals de salut holística. Si desitges desconnectar de la rutina diària i tornar amb les piles carregades després d’un cap de setmana o una setmana inoblidable, al Principat trobaràs diferents opcions, en funció de les teves necessitats.

Amb la gran oferta existent, hi trobaràs qualsevol opció per planejar una escapada: sol, en parella, amb amics o amb tota la família, aprofitant per gaudir de l’entorn natural d’Andorra, famós pels seus paisatges hivernals però també per les activitats estiuenques de muntanya que hi pots practicar.

Les activitats entre les quals podràs triar com a experiències de salut integral es divideixen en tres categories:

 • Activitats saludables: banys de bosc, atenció plena (mindfulness), ioga, meditació amb cant gregorià, taitxí, txikung, etc. Pots triar entre classes individuals, grups reduïts o classes a l’aire lliure, en funció de la teva experiència o les teves preferències.
 • Plans de cap de setmana per descansar de l’enrenou de la ciutat, gaudint de la natura d’Andorra en un entorn idíl·lic, ja sigui sol o en companyia.
 • Programes de retir cos i ment de 3 i 5 dies: inclouen ioga i activitats per connectar amb els quatre elements naturals. Aquesta experiència és la més completa i la triada per aquells que necessiten tornar renovats i en sintonia amb el cos i la ment.

Els plans BODY & MIND estan especialment creats per calmar l’estrès, recuperar l’equilibri psicofísic i gaudir d’un còctel ideal de descans i relaxació enmig de la natura. Gaudeix dels nostres plans, que inclouen ioga, atenció plena (mindfulness), aiurveda, meditació i musicoteràpia.

En qualsevol cas, el sector està experimentant una gran transformació, amb un moviment que advoca pel turisme de salut, les experiències i la relaxació davant les opcions tradicionals de sol i platja o muntanya. Els terapeutes experts que organitzen aquestes activitats et podran proposar i assessorar quant a tractaments perquè triïs els que més s’adapten a les teves necessitats i al propòsit del teu viatge.

Per això, si tens planejat viatjar a Andorra les pròximes vacances, no dubtis a plantejar-te un pla de salut holística a la teva mida.

  PLA “SENTIMENT” (en parella)

  “Desconnectar de l’estrès quotidià i dedicar temps al benestar, al plaer de cuidar-se i acaronar-se en parella és sinònim d’intel·ligència emocional i saviesa” Duració: 3 hores  

  0
  Based on 0 Review

   PLA “ZEN MOOD”

   “Gaudir i aprendre de la natura des de la consciència, per a una nova actitud cap a la vida”.   Duració 3 hores Mínim 4 persones  – Reserva prèvia.  

   0
   Based on 0 Review

    PLA “ABRAÇA’T”

    “Acaricia la teva ànima i desperta tots els teus sentits, un pla perfecte per a acaronar la teva essència” Duració: 2.30 hores

    0
    Based on 0 Review

     PROGRAMA IOGA I AIURVEDA KOMOREBI ANDORRA 2 NITS

     Andorra és un lloc idoni per a aquelles persones que busquen una destinació de salut i benestar de qualitat. Per això, Komorebi ha creat una fórmula que combina l’aiurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l’harmonia física i mental amb…

     0
     Based on 0 Review

      CALDEA DETOX

      (1-2 dies) «Caldea Detox» és un programa especialment dissenyat per depurar i desintoxicar l’organisme amb tècniques ancestrals de l’aiurveda, els beneficis de les aigües termals d’Andorra i l’experiència a l’Espai Orígens.  

      0
      Based on 0 Review

       NAMASTÉ

       NAMASTÉ: consciència i atenció plena (mindfulness) (7 dies)   Namasté és un pla dissenyat per Wellness Experience de 7 dies dedicats a despertar la consciència, practicant l’atenció plena (mindfulness) Aprèn a gaudir el moment present i aconsegueix més consciència en…

       0
       Based on 0 Review

        ELS ELEMENTS DE LA NATURA: TERRA, AIRE, FOC I AIGUA

        (5 dies) Pla de 5 dies dedicats a conèixer els quatre elements de la natura i experimentar amb ells. Respira profundament, relaxa’t i deixa fluir les energies. Gaudeix d’aquesta recepta basada en l’equilibri dels quatre elements fonamentals de la natura.…

        0
        Based on 0 Review

         PROGRAMA IOGA I AIURVEDA 6 NITS

         Andorra és un lloc idoni per a aquelles persones que busquen una destinació de salut i benestar de qualitat. Per això, Komorebi ha creat una fórmula que combina l’aiurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l’harmonia física i mental amb…

         0
         Based on 0 Review

          APREN A RESPIRAR PER A GESTIONAR EMOCIONS

          (3 dies) Ens hem acostumat tant a la bullícia, les presses, l’estrès i la contaminació que produeixen les grans ciutats que a vegades no som conscients de com contraproduents poden ser aquests factors per al nostre benestar. Reaprèn a respirar…

          0
          Based on 0 Review

          SOLICITE MÁS INFORMACIÓN