Vitalitat archivos - Andorra Health Destination

VITALITAT

Et sents cansat, amb falta d’energia? Et sents envellit i la teva pell i el teu aspecte han empitjorat? Sens dubte, necessites reactivar la teva vitalitat.

El nostre estil de vida pot estar afavorint el nostre envelliment prematur. Avui sabem que l’envelliment depèn en un 70 % dels hàbits i només en un 30 % dels gens.

La font de la salut, l’alegria i l’energia és dins nostre, i una aparença radiant i vital és el reflex del nostre benestar interior.

La vitalitat és un estat d’energia que ens ajuda a relacionar-nos positivament amb nosaltres mateixos i amb el nostre entorn, ens mobilitza per aconseguir els nostres reptes i ens permet portar una vida plena.

S’estima que més de la meitat de la població se sent més cansada i amb falta d’energia en algun moment de l’any. Sovint, pensem en la possibilitat d’estar malalts pel fet de sentir-nos cansats, mandrosos, febles, ensopits i amb falta de concentració, però la major part de les vegades simplement necessitem reactivar la vitalitat.

La majoria dels experts coincideixen que podem transformar els nostres nivells d’energia i millorar el nostre benestar amb canvis senzills en el nostre estil de vida.

Podem dir que les claus de la vitalitat es troben en l’equilibri adequat entre el benestar físic i mental. Així, per optimitzar el nostre benestar físic, hem de treballar-ne els pilars bàsics: l’alimentació, l’exercici físic, el descans, la hidratació correcta i l’eliminació de toxines.

El nostre benestar emocional depèn de la nostra actitud davant la vida, el control de l’estrès, les nostres motivacions i les nostres relacions socials.

Andorra és el lloc idoni per a un reset, rejovenir i recuperar la vitalitat i la bellesa perdudes, amb els tractaments antienvelliment d’Eva Grau, la posada a punt amb les diferents pràctiques esportives que pots dur a terme i el reajustament energètic que et proporciona la Marie, a Quiropràctic del Molí.

Consulta l’oferta d’Andorra Health Destination i recupera la vitalitat perduda, perquè l’energia és sinònim de fortalesa, d’estar connectats al món i de guanyar-li el pols a la vida.

 

 

  PROGRAMA D’APRIMAMENT A SOM SALUT

  Programa de 7 dies de durada a partir de 620 euros Amb aquest programa aconseguireu eliminar toxines i perdre pes de manera intensiva supervisada per les nostres professionals en estètica, dietètica i medicina.

  0
  Based on 0 Review

   SALUT POSTURAL

   Park Piolets MountainHotel & Spa   Aportarem coneixements correctius de posició corporal reeducant al cos per aconseguir la correcció i alleugerir  les dolències, aixi com tractaments específics per la recol·locació estructural del cos. Pensat per a persones que surten d’una…

   0
   Based on 0 Review

    SALUT NASAL I QUALITAT DE VIDA

    (1 dia) Salut nasal i qualitat de vida és una proposta de la Clínica Rinològica Maria Colomé, per a la millora de salut i el benestar a través de la millora de la salut nasal i la respiració. Una oportunitat…

    0
    Based on 0 Review

     CÀSTING DE NAS

     T’agradaria harmonitzar la forma o mida del teu nas?  Càsting de nas és una proposta de la Clínica Rinològica Maria Colomé, per connectar amb la bellesa, gaudir del benestar i millorar la salut.  Una oportunitat excel·lent de sentir com es veuria…

     0
     Based on 0 Review

      RECONNEXIÓ TERMAL TERAPÈUTICA

      (2 días) La combinació de la fangoteràpia amb l’aigua termal en potencia els beneficis antiinflamatoris, antiedematosos, analgèsics, sedants, bactericides, hidratants, tonificants, cicatritzants i calmants. Estimula el reg sanguini, disminueix la tensió arterial i elimina l’excés de greix cutani.  

      0
      Based on 0 Review

       RECONNEXIÓ TERMAL

       (2 dies) L’aigua termal sulfurada d’Escaldes proporciona relaxació muscular, allibera tensions, oxigena l’organisme, millora la circulació i allibera endorfines, que generen sensacions plaents de benestar i felicitat.

       0
       Based on 0 Review

        CALDEA RELAX

        (1-2 dies) «Caldea Relax» és una experiència pensada per descobrir Caldea, gaudir dels beneficis del termalisme i aconseguir un estat de relaxació únic en rebre un tractament relaxant a la teva elecció a l’Espai Orígens. Els tractaments que es poden…

        0
        Based on 0 Review

         CALDEA DETOX

         (1-2 dies) «Caldea Detox» és un programa especialment dissenyat per depurar i desintoxicar l’organisme amb tècniques ancestrals de l’aiurveda, els beneficis de les aigües termals d’Andorra i l’experiència a l’Espai Orígens.  

         0
         Based on 0 Review

          L’ART DE CUIDAR-SE

          (2, 5 o 7 dies) «L’art de cuidar-se» és un programa exclusiu i creat només per a tu. Gràcies a aquest, iniciaràs una nova vida saludable, amb un assessorament integral sobre hàbits sans, menjar conscient i imatge personal per viure…

          0
          Based on 0 Review

           L’ART DE CUIDAR LA TEVA PELL

           «L’art de cuidar la teva pell» és un dels programes dissenyats especialment per ajudar-te a desconnectar de la teva rutina diària perquè connectis amb la teva essència i tornis a brillar i descobrir tot el que vals. Que el teu…

           0
           Based on 0 Review

            ESCAPADA ESQUÍ/MUNTANYA A ANDORRA

            (5 dies) Esperes aquest moment tot l’any, gaudeix de les teves vacances per relaxar-te i eliminar les tensions acumulades des de fa temps.  Tot això ho pots combinar amb la quiropràctica. Imagina’t rebre un ajust quiropràctic després del teu dia…

            0
            Based on 0 Review

             ESCAPADA SALUDABLE

             (5 dies) El teu dolor es pot convertir en crònic, evita-ho amb la quiropràctica!! El dolor és una percepció localitzada que pot set més o menys intensa, molesta o desagradable i s’ha de tractar el més ràpid possible. Pot afectar…

             0
             Based on 0 Review

              ESCAPADA ANTIESTRÈS

              ESCAPADA ANTIESTRÈS «VITE FAIT, BIEN FAIT» a Quiropràctic del Molí (2 dies) Treballes molt i no tens temps per relaxar-te? Gaudeix de l’escapada antiestrès «VITE FAIT, BIEN FAIT», un cap de setmana per relaxar el teu cos i la teva…

              0
              Based on 0 Review

              SOLICITE MÁS INFORMACIÓN