Celular Clinic

Celular Clínic és un dels centres de medicina regenerativa més populars del país, així com l’únic centre del sud d’Europa que treballa amb cèl·lules mare adultes.

Així mateix, Celular Clínic actua en l’àmbit de les patologies articulars i de la revolucionària teràpia cel·lular per a oferir al pacient un servei complet i integral en el tractament de patologies de genoll, maluc, espatlla, colze, peu i turmell i nina, entre altres.

La clínica ofereix un acompanyament personal continu des de la realització del diagnòstic de la patologia fins a la recuperació total d’aquesta, afegint un valor extra a l’experiència del pacient.

SOLICITA INFORMACIÓN

EXPERIÈNCIES

Tractaments a Celular Clinic

Tractaments i experiències oferts per Celular Clinic.

Tratamiento para la artrosis con células madre adultas _ Celular Clinic _ Andorra Health Destination

Tractament per a l’artrosi amb cèl·lules mare adultes

Per a qualsevol persona d'entre 20 i 75 anys que pateix artrosis.

dolor deportistas

Tractament del dolor en esportistes

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.

Banco de células madre adultas _ Celular Clinic _ Andorra Health Destination

Banc de cèl·lules mare adultes

Aconsellat per a persones entre 20 i 60 anys que vulguin conservar les seves cèl·lules mare de manera preventiva.

SOBRE CELULAR CLINIC

La medicina regenerativa de la més alta qualitat a Andorra

La medicina regenerativa de la més alta qualitat a Andorra té espai en Celular Clinic. Aquesta clínica compta amb un centre multidisciplinari amb consultori mèdic i quiròfan i posseeix el laboratori Cellab, on realitzen la majoria de les parts tècniques dels processos de cada pacient.

Així mateix, Celular Clinic és molt més que una clínica convencional, perquè compta amb un servei de medicina que ofereix a cada pacient un total acompanyament des del moment del diagnòstic de la patologia fins a la total recuperació de la malaltia, a més d’atenció mèdica professional durant les 24h.
D’aquesta manera, Celular Clinic aconsegueix crear una experiència de pacient totalment integral que, combinada amb els tractaments de medicina regenerativa més innovadors del mercat, sumen un valor indescriptible a la clínica i als professionals que conformen el seu equip mèdic.

En Celular Clinic, l’únic centre del sud d’Europa que treballa amb cèl·lules mare adultes, comptaràs amb els millors professionals científics a la teva disposició i amb una experiència de pacient realment satisfactòria, independentment de la patologia a tractar.

L'opinió dels pacients