Clinica Rinològica Maria Colomé

La Clínica Rinològica Maria Colomé és una de les clíniques de cirurgia nasal i estètica millor valorades d’Andorra, ja que ofereix un ampli ventall de serveis de salut i estètica amb acompanyament del pacient i atenció 100% personalitzada.

Així mateix, aquesta clínica opera en l’àmbit de la cirurgia nasal, especialitzant-se en la rinoplàstia estètica i funcional, per la qual cosa conforma una de les millors opcions per a aquells pacients que estiguin pensant a sotmetre’s a una operació de nas, ja sigui per qüestions de salut o per qüestions estètiques.

A més, la clínica també ofereix diagnòstic i tractament en casos de problemes olfactoris i altres afeccions nasals amb l’objectiu d’ajudar els pacients a respirar millor, a millorar el seu rendiment esportiu, a gaudir d’un millor descans i a augmentar la seva vitalitat mitjançant una millora de la respiració.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Tractaments de la Clínica Rinológica María Colomé

Tractaments i experiències oferts per la Clinica Rinológica María Colomé.

Casting de nariz _ Clínica Rinològica Maria Colomé _ Andorra Health Destination

Càsting de Nas

Una oportunitat excel·lent de sentir com et veuries amb un retoc estètic nasal; una proposta exclusiva per a reactivar la teva personalitat i millorar el teu benestar emocional.

Salud Nasal _ Clínica Rinològica Maria Colomé _ Andorra Health Destination

Salut Nasal

Salut nasal i qualitat de vida és una proposta per a millorar la salut i el benestar a través de la millora de la salut nasal i la respiració.

Sobre Clínica Rinológica María Colomé

Millorar la teva imatge a través de la rinoplàstia estètica i funcional.

Especialitzada en rinoplàstia i en tractaments per a la millora de la salut nasal, la Clínica Rinològica Maria Colomé ha ajudat ja a més de 60.000 pacients a millorar la seva imatge i la seva funció nasal a través del seu tractament estrella; la rinoplàstia estètica i funcional.

Així mateix, i per a cobrir les necessitats del pacient durant tot el procés, la clínica ofereix una atenció 100% personalitzada que acompanya al pacient des de la primera visita, creada per a ajudar-lo en els processos de valoració i decisió, fins al moment de la intervenció i el procés de recuperació posterior.

A més, la Clínica Rinològica Maria Colomé també opera en l’àmbit de les patologies relacionades amb el nas amb l’objectiu de millorar la funció nasal del pacient i oferir una millor qualitat de vida. Són reflex d’això alguns dels programes que ofereix, com el “Càsting de nas” o “Salut nasal i qualitat de vida”, creats per a ajudar el pacient a millorar la seva imatge i la seva funció nasal.

Així mateix, aquesta clínica conforma una opció estupenda per a aquells pacients que busquen acompanyament professional amb anys d’experiència per a valorar i decidir sobre qüestions nasals.

Testimonials

Què opinen els pacients