Escapades en Parella

Gaudeix d'una escapada de somni amb qui més estimes

Una experiència única i inoblidable

Les escapades en parella estan pensades perquè pugueu submergir-vos en una experiència única i inoblidable que us permetrà connectar de manera especial.

Tant si busqueu una experiència que us permeti relaxar-vos, com una escapada termal amb allotjament i pack romàntic, com si preferiu una experiència més profunda en la qual aprendre a treballar les emocions en parella, a Andorra Health Destination trobareu l’escapada perfecta per a alleujar l’estrès diari, submergir-vos en un ambient relaxant i cuidar-vos tant com mereixeu.

Una estada amb entrada a Caldea i massatge relaxant, una sessió de teràpia de parella o una activitat de muntanya entre senderisme o ruta a cavall són només algunes de les experiències que hem preparat per a vosaltres. Perquè sabem que acaronar-vos i gaudir-vos en parella no té preu!

adventures await
Tours en Parella

Les Nostres Escapades en Parella

Per a gaudir d’experiències úniques i originals en bona companyia.
escapada saludable

Activació Saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura en poc temps. Aquest programa està recomanat per a tothom.
Reconexión termal

Reconnexió termal

L'aigua termal proporciona relaxació muscular, allibera tensions, oxigena l'organisme, millora la circulació i allibera endorfines, que generen sensacions plaents de benestar i felicitat.
Programa Yoga y Ayurveda

Programa Ioga i Ayurveda

Una fórmula que combina la ayurveda per a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l'equilibri i la salut, física i mental.
Escapada romántica

Escapada Romàntica

Realitza una escapada romàntica a Andorra i viu una experiència inoblidable: el plaer d'un bon descans, i una bona desconnexió en la millor companyia.
Escapada Bienestar

Escapada Benestar

Et proposem el pla ideal per a fer reset en una de les exclusives suites amb les millors vistes d'Andorra.
Programa Yoga y Ayurveda (2 noches)

Programa Ioga i Ayurveda (2 nits)

Una fórmula que combina la ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga.
Experiencia Antiestress

Experiència Antiestress

L'escapada antiestrès «VITE FAIT BIEN FAIT» a Andorra està orientada a aquelles persones amb un treball molt exigent que a penes els deixa temps per a relaxar-se.
Reconexion termal terapeutica

Reconnexió termal terapèutica

La combinació de tractaments que estimulen el reg sanguini, disminueix la tensió arterial i elimina l'excés de greix cutani.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Escapades personalitzades

Experiències realment úniques adaptades a tu i a totes les teves necessitats.

Complementa el teu viatge

Varietat d'experiències creades perquè gaudeixis de la teva estada.
Testimonis

Què opinen de nosaltres