Tractaments Mèdics Esportius

Medicina esportiva i Rehabilitació

Medicina Esportiva

Tractament i prevenció de lesions

La medicina esportiva és la disciplina mèdica que estudia els efectes de l’exercici de l’esport i, en general, de l’activitat física, en l’organisme dels pacients, sempre des del punt de vista del tractament i la prevenció de les malalties i les lesions derivades d’aquesta pràctica.

Si ets un esportista actiu, és probable que hagis necessitat serveis com a fisioteràpia i osteopatia, no obstant això, tant per a aquells que siguin professionals com per a aficionats, els tractaments especialitzats d’una clínica de medicina i rehabilitació esportiva són la millor opció.

Experiències per a esportistes

Tractaments de Medicina Esportiva

Els nostres tractaments especialitzats en medicina de l’esport i rehabilitació.

Prevención esquiador

Prevenció esquiador

Millora la prevenció de les lesions de l'esquiador. Sistema innovador que combina les cambres 4D Motion Capturi i el simulador Podoactiva Ski.
Salut-nasal

Salut nasal

Salut nasal i qualitat de vida és una proposta per a millorar la salut i el benestar a través de la millora de la salut nasal i la respiració.
escapada saludable

Activació Saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura en poc temps. Aquest programa està recomanat per a tothom.
Patalogia del tobillo

Patalogia del turmell

Pacients joves , esportistes , els quals solen presentar problema as derivats d'Esquinços de turmell que no han curat bé. És el que es coneix com a “inestabilitat crònica del turmell”
fascitis plantar

Fasciïtis Plantar

Aquesta afecció concentra un gran nombre de visites als especialistes en la patologia dempeus i turmell. Nosaltres oferim 20 anys d'experiència en el diagnòstic i tractament d'aquesta malaltia.
Tratamiento del dolor en deportistas

Tractament del dolor en esportistes

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.
Prevención corredor

Prevenció corredor

La ‘febre’ del running s'ha disparat en els últims anys, cada vegada surt més gent a córrer i amb això augmenten el nombre de lesions produïdes per aquest esport.
tratamiento salud postural

Body Healthy

És un programa per corregir i disminuir les molèsties corporals derivades d’una mala salut postural o lesions cròniques. Així com tractaments específics per la recol·locació estructural del cos.
Medicina de l'Esport

Per als professionals de l'esport

Normalment s’entén la medicina esportiva com la disciplina que està reservada per a aquells que es dediquen professionalment a l’esport, però també existeixen aplicacions molt útils per a aquells pacients que vulguin millorar la seva forma física, curar una lesió o acudir a un grup de reeducació postural per a millorar la seva qualitat de vida diària.

Visita a Andorra

Andorra és un dels destins d'esports d'hivern preferits pels europeus.

És un destí conegut per les seves famoses pistes d’esquí i les seves muntanyes en el cor dels Pirineus.

Alhora que es va anar convertint en un destí ideal per a la pràctica d’esports d’hivern, va anar creixent el prestigi de la medicina i rehabilitació esportiva a Andorra, gràcies a l’enfocament integratiu en la prevenció, tractament i rehabilitació de les lesions esportives, combinant la medicina i fisioteràpia tradicional amb la osteopatía i la quiropràctica.
 

La veritat és que tot el relacionat amb l’esport és sinònim de salut, per la qual cosa posar-te en mans d’un especialista en medicina esportiva pot ajudar-te a mantenir-te sa i actiu i adquirir rutines que puguin ajudar-te a solucionar o millorar qualsevol afecció musculoesquelètica.

PER QUÈ TRIAR-NOS

Treballem per la teva salut

Som líders en matèria de tractaments mèdic-esportius perquè treballem per a cuidar de la teva salut. T’acostem a les millors clíniques del país perquè comptis amb especialistes de qualitat.

Medicina esportiva de qualitat

T'oferim únicament les millors clíniques i els millors especialistes esportius perquè el teu tractament mèdic-esportiu sigui d'alt valor i qualitat. Totes les nostres clíniques associades compten amb alta tecnologia de diagnòstic i tractament i amb una àmplia oferta de serveis mèdic-esportius perquè trobis el que més s'adapta a tu.

Vetllem per la teva salut

La nostra prioritat és ajudar-te a millorar el teu rendiment físic i ensenyar-te a mantenir una bona salut esportiva. Treballem per a crear els programes més complets perquè, a més d'aplicar diagnòstic i tractament a qualsevol patologia, puguis comptar amb eines que assegurin una bona salut mantinguda en el temps.

Sabem què necessites

Si necessites assessorament per a trobar el tractament que més s'adapta a les teves necessitats, comptem amb un equip que treballa per a oferir-te una atenció 100% personalitzada. Et guiarem perquè trobis el tractament que necessites i quedarem a la teva disposició durant tot el procés d'informació, reserva i estada.

Testimoniatges

Què opinen de nosaltres