Activació Saludable

Descripció del tractament

El teu dolor es pot convertir en crònic, evita-ho amb la quiropràctica!!

El dolor és una percepció localitzada que pot set més o menys intensa, molesta o desagradable i s’ha de tractar el més ràpid possible.

Pot afectar a l’estat emocional, social i econòmic.

Et proposem un pla de tractament especial per alleujar el dolor, recuperar l’energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura en poc temps.

tot sobre activació saludable

L’esport forma part de la teva vida i vols gaudir de les nombroses activitats que hi ha Andorra? També t’ajudem a realitzar la teva passió amb preparació i seguretat. La quiropràctica activa el teu sistema nerviós per augmentar el teu rendiment, corregir la postura per evitar lesions i disminueix el teu temps de recuperació.

El cervell i el cos estan connectats a través de la medul·la espinal i dels seus milions de nervis que treballen com cables elèctrics, transportant informació i energia a cada part del nostre cos (músculs, glàndules, òrgans, etc.). Aquest sistema està protegit per la columna vertebral. L’estrès, les males postures, lesions mal curades creen bloquejos i tensions que el quiropràctic corregeix restablint el bon funcionament del nostre cos.

Aquest programa està recomanat per tothom.

Inclou
No inclou
Opcionals

A partir de

265 €

Preu per persona

SOL·LICITA INFORMACIÓ