Fasciïtis plantar

Descripció del tractament

Aquesta afecció concentra un gran nombre de visites a nivell dels serveis mèdics en general. Tant al metge generalista, fisioterapeutes, podòlegs així com als traumatòlegs especialistes en la patologia de peu i turmell.

A aquest últim estament, malauradament, se sol acudir massa tard en moltes ocasions, o quan ja la malaltia té un grau de cronicitat molt important.

Nosaltres oferim 20 anys d’experiència en el diagnòstic i tractament d’aquesta malaltia. Nombroses publicacions científiques, estudis anatòmics, capítols de llibres de la nostra especialitat. Nombroses participacions com a expert en congressos mèdics.

Què és la fasciïtis plantar

Agrupats sota el nom de “Talalgia”, que significa dolor en el taló en llatí (Heel pain en Inglés) s’agrupen diverses malalties de les quals la més freqüent i popular és la fasciïtis plantar, sense oblidar altres com les compressions del nervi tibial posterior (origen neurològic) agrupades sota el nom de síndrome del túnel tarsià distal i també aquelles formes mixtes on es combina la Fasciïtis Plantar amb la compressió neurològica, talalgias mixtes.

Encara que la majoria dels casos es resoldran durant els tres primers mesos amb tractaments senzills, que inclouen la fisioteràpia, estiraments, etc… Un nombre significatiu de pacients no resolen el seu problema i es converteixen en crònics.

Aquests pacients pateixen considerablement unes grans limitacions en la seva vida diària, laboral, esportiva, social…

Obtenir un bon diagnòstic passa per un interrogatori a fons, una exploració clínica en mans expertes així com una exploració ecogràfica que és imprescindible.

De vegades poden ser necessàries proves d’imatge com la Ressonància Nuclear Magnètica.

Un cop obtingut el diagnòstic s’inicia el tractament en funció d’aquest. En la mateixa consulta. Disposem d’un ampli ventall de tractaments.

Un petit percentatge de casos requereixen cirurgia.

Inclou
No inclou
Opcionals

A partir de

300 €

Preu del tractament

SOL·LICITA INFORMACIÓ