Patologia del turmell

Descripció del tractament

Quan parlem de patologia de turmell tenim sempre dos grups de pacients:

Pacients joves, esportistes, els quals solen presentar problema derivats d’esquinços de turmell que no han curat bé. És el que es coneix com a “inestabilitat crònica de turmell”

Aquests pacients presenten importants dolors en aquesta articulació, sensació d’inestabilitat, esquinços de repetició que els impossibiliten la pràctica esportiva i, de vegades, fins i tot fer una vida quotidiana normal.

L’altra causa de consulta en aquests pacients és l’anomenada “Osteocondritis de turmell”. Lesió que afecta el cartílag en forma d’ulceració i que de no tractar-se pot acabar en un greu procés artròsic

Pacients d’una certa edat que presenten una “Artrosi del Turmell”. Aquesta és una afecció molt invalidant i dolorosa que empitjora amb els anys arribant a extrems molt incapacitants.

Enfocament terapèutic

El nostre enfocament terapèutic és el següent :

1- En el primer cas molts d’aquests pacients requeriran un tractament quirúrgic. La nostra principal arma terapèutica és la “ARTROSCÒPIA

Aquesta tècnica quirúrgica no invasiva ens permet abordar l’articulació de turmell a través de dues petites incisions. Per elles introduïm un instrument òptic i instruments quirúrgics especialment dissenyats per a aquesta tècnica.

Amb això aconseguim reparar els lligaments de turmell, cosir-los, netejar l’articulació i també tractar les “osteocondritis”.

Els avantatges que ens aporta aquesta tècnica no invasiva són immenses en una articulació tan delicada com aquesta, pel que fa a la ràpida recuperació, absència de cicatrius tant externes com internes i absència de dolor postoperatori.

2- Referent als tractaments que fem servir en els pacients amb artrosi de turmell, donem molta importància als que anomenem “biològics” i que són els següents:

  • Implantació de cèl·lules Mare expandides i cultivades al laboratori “Cell Lab” d’Andorra.
  • Implantació de “Plasma ric en plaquetes” (PrP o factors de creixement)
  • Implantació d’àcid Hialurònic

Els casos més greus evidentment poden requerir un tractament quirúrgic avançat on intentem sempre amb seguir preservant l’articulació.

Inclou
No inclou
Opcionals

A partir de

300 €

Preu del tractament

SOL·LICITA INFORMACIÓ