Tractament del dolor en esportistes

Descripció del tractament

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és una tasca impossible no només en esportistes professionals, sinó també en esportistes aficionats.

La medicina regenerativa aplicada al tractament de les lesions esportives s’ha convertit en un dels tractaments estrella, en contribuir a una millora progressiva i observar-se’n els resultats a curt, mitjà i llarg termini.

Cada vegada són més els casos publicats de tractaments de lesions i tractament del dolor en esportistes d’elit que han estat tractats amb medicina regenerativa i cèl·lules mare.

El gran avantatge davant els tractaments convencionals és que els pacients surten de la intervenció caminant pel seu propi peu i la recuperació és molt ràpida, amb independència de si la lesió és aguda o crònica. Després del tractament amb cèl·lules mare, poden continuar entrenant i fer vida normal.

*Les proves preoperatòries les pot portar fetes el pacient. En aquest cas, es descompten del preu del tractament i els dies d’estada a Andorra es redueixen.

Com és el tractament

Les cèl·lules mare del pacient s’obtenen a partir d’una petita liposucció de greix abdominal al pacient.

Una vegada obtingudes, es purifiquen i es concentren per poder-les infiltrar de manera ecoguiada a la zona de la lesió: al múscul si es tracta d’una lesió muscular o al tendó si es tracta d’una lesió tendinosa, però l’aplicació més freqüent en l’esportista és per pal·liar el dolor generat per les lesions del cartílag, cas en què les cèl·lules mare s’infiltren al genoll, l’espatlla, el turmell o el maluc, que és on més problema de cartílag hi ha.

Les cèl·lules mesenquimàtiques tenen la capacitat de reduir la inflamació i de crear nou teixit, actuant a la zona on s’ha perdut el cartílag a causa del desgast.

 
Inclou
No inclou

A partir de

6.350 €

Preu del tractament

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Testimonials

Què opinen els pacients