Banc de cèl·lules mare adultes

Descripció del tractament

Les cèl·lules mare del nostre cos envelleixen amb el pas dels anys. Conservar-les a temps i ultracongelar-les per utilitzar-les en el futur és l’objectiu d’un banc de cèl·lules mare. Les cèl·lules mare del pacient s’obtenen a partir d’una petita liposucció de greix abdominal al pacient.

Una vegada obtingudes, es purifiquen i es condicionen per a la seva criopreservació a -190 °C. Aquesta conservació a baixa temperatura n’atura l’envelliment i les conserva en el millor estat per si algun dia es necessiten. En cas que es necessitin, Celular Clinic obté el tractament en 24 hores.

El banc de cèl·lules mare de Celular Clinic a Andorra és aconsellable per a qualsevol persona d’entre 20 i 60 anys que vulgui conservar les seves cèl·lules mare d’una manera preventiva. Especialment indicat per a esportistes o persones que hagin sotmès les seves articulacions a desgast per l’esport.

Inclou
No inclou

*Les proves preoperatòries les pot portar fetes el pacient. En aquest cas, es descompten del preu del tractament i els dies d’estada a Andorra es redueixen.

4.950 €

Preu del banc de cèl·lules madre adultes

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Testimonials

Què opinen els pacients