Cirugia plàstica i reparadora facial​

Descripció del tractament

La bellesa del procés d’envelliment facial és que ens transformem de la força i la vitalitat expressades pel rostre jove, a la fiabilitat i credibilitat que reflecteixen l’experiència vital acumulada i la pèrdua d’ingenuïtat que sovint es descriu com a ”caràcter”. La dificultat de la medicina i cirurgia plàstica, reparadora i estètica és aconseguir un equilibri òptim entre aquests dos extrems, alhora que s’ajusta a l’edat real del pacient.

Les nostres expressions facials ens permeten interactuar i comunicar-nos entre nosaltres, i la nostra aparença està influenciada per com ens perceben els altres. És per això que els problemes estètics del nostre rostre, ja sigui nou o de més temps, poden tenir un impacte molt fort en el nostre benestar i confiança. Cada cara és única i hi ha moltes raons diferents per desitjar la cirurgia plàstica facial. És possible que vulgueu un aspecte general més jove i refrescat o que vulgueu abordar la forma i l’aparença d’un tret facial concret. Mentre que alguns desitgen disminuir els efectes del temps i l’edat a la cara, altres busquen tornar al seu aspecte original després d’una cirurgia ablativa (càncer) o un traumatisme de la cara i el coll. Al llarg dels últims 50 anys, la cirurgia plàstica i reparadora facial ha experimentat un enorme progrés, i moltes afeccions com els efectes de l’envelliment, les anomalies facials subjectives o objectives, la cirurgia facial prèvia o els traumatismes es poden corregir ara mitjançant una varietat de procediments i tècniques ben establertes amb resultats predictibles i reproduïbles.

Actualment, la cirurgia plàstica facial és oferta per moltes especialitats quirúrgiques diferents, sovint cirurgians plàstics, cirurgians maxil·lofacials i otorinolaringòlegs. L’avantatge de comptar amb cirurgia plàstica facial sota la cura d’un otorinolaringòleg és que estan especialitzats no només en l’aspecte estètic de la cara, sinó també en els aspectes funcionals de la mateixa. Això és particularment important en rinoplàstia (correcció nasal), ja que la majoria dels problemes estètics nasals s’associen a un grau de declivi funcional, mentre que molts problemes funcionals nasals també són visibles a l’exterior del nas. D’altra banda, la cirurgia estètica en si mateixa pot conduir a un declivi funcional, mentre que la cirurgia nasal funcional pot complicar-se amb un canvi significatiu en l’aspecte extern del nas. Per tant, entrenar i centrar-se en aquests dos aspectes importants ajuda a assegurar-se que la cirurgia condueix a un resultat equilibrat en què tant el resultat estètic com el funcional de la cirurgia sigui òptim.

A ANDSURGEONS creiem que la clau de l’èxit de la cirurgia plàstica facial rau en un aclariment exhaustiu i adequat del problema del pacient abans de la cirurgia. Abordem això en primer lloc escoltant molt atentament la percepció del pacient sobre el problema, els seus desitjos respecte a una possible solució, seguit de la nostra anàlisi experta de la situació que intentem objectivar al màxim. Un cop el problema està fermament establert i consensuat, el següent pas és discutir possibles solucions de tractament. Durant aquest procés, confiem en gran mesura tant en els nostres molts anys de formació amb alguns dels millors cirurgians plàstics facials, ablatius i reconstructius del món, com en la nostra pròpia experiència d’anàlisi i tractament de pacients amb problemes funcionals-estètics de la cara. La conclusió de tot plegat és que preferim dedicar una mica de temps extra a analitzar i establir el problema per objectivar-lo tant com sigui possible, en lloc de llançar-nos a la cirurgia sense haver pensat prou les coses. De vegades, pot haver-hi situacions en què recomanem no operar-nos. En aquests casos, sempre farem tot el possible per oferir una solució no quirúrgica en cas que aquesta estigui disponible. A mesura que molts pacients acudeixen a nosaltres per obtenir segones opinions, ens adonem que les nostres opinions poden diferir de les dels cuidadors anteriors, cosa que no és infreqüent en medicina i cirurgia. En aquestes situacions, l’anàlisi acurada d’aquestes diferències i les raons que hi ha darrere resol la incertesa i contribueix a l’optimització de les expectatives del pacient i dels resultats quirúrgics.

A qui va dirigit?

La cirurgia plàstica i reparadora facial pot ser una experiència molt positiva i canviant la vida en pacients que se senten psicològicament o físicament limitats pel seu aspecte facial. No obstant això, l’anticipació, l’experiència i la recuperació postoperatòria de la cirurgia facial també poden estar associades a un grau d’ansietat i malestar psicològic. El microestat d’Andorra, tranquil, net, segur i conscient de la salut proporciona l’entorn definitiu per alleujar l’estrès al voltant de la seva operació, amb un grau de privacitat que no té parangó en el nostre món actual.

Quins tipus de cirurgia facial oferiu?

 • Extirpació i reconstrucció de petites lesions cutànies
 • Correcció de cicatrius de cap, coll i facials
 • Cirurgia de reanimació facial (Reparació del nervi facial)
 • Otoplàstia (correcció d’orelles)
 • Blefaroplàstia (correcció palpebral)
 • Rinoplàstia (correcció del nas)
 • Cirurgia de lífting facial
 • Tractament de rejoveniment facial amb BOTOX

Qui serà el meu metge principal?

El seu metge principal serà el Dr. Volkert B. Wreesmann MD PhD.

Per a més informació, visiteu aquesta pàgina web.

Avantatges d'Andorra i Andorra Destinació de Salut

 • Un entorn privat, tranquil, natural i promotor de la salut per a una òptima preparació preoperatòria i curació postoperatòria.
 • Avaluació i tractament per cirurgians plàstics facials experts amb anys d’experiència en institucions de classe mundial, incloent Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, Weil-Cornell Medical Center i Oxford University Hospitals.
 • Equipament d’última generació.
 • Un enfocament pragmàtic, centrat en el pacient i que té com a objectiu optimitzar l’autonomia del pacient, la transparència, l’honestedat i l’empatia.
 • Una avaluació equilibrada dels riscos i beneficis del tractament en el context tant de les fortaleses com de les limitacions del coneixement científic.
 • Enfocament multidisciplinari quan sigui necessari.
 • Solució adaptada a cada pacient.
 • Opcions de llindar baix per a segones opinions
Inclou
No inclou
Opcionales

A partir de

250 €

Primera consulta

SOL·LICITA INFORMACIÓ