Natural Lift

Descripció del tractament

Hi ha moments a la vida que desitgem un canvi en el nostre rostre, però sense haver de passar per cirurgia. És aquí quan apareix el Natural Lift.

Amb una combinació ideal d’àcid hialurònic i una tècnica rigorosa, el Natural Lift recupera bellesa natural del pacient . La característica principal del tractament es que comença amb unes suaus injeccions a la part lateral del rostre, en l’anomenada zona lífting. Això provoca un aixecament del rostre important i amb un efecte molt natural.

L’àcid hialurònic que injectem dependrà del tipus de pell de cada persona. Si la pell és més gruixuda l’àcid hialurònic serà més dens i si la pell és més fina l’àcid hialurònic serà més suau. Aquesta personalització cuidada és el que fa que el tractament sigui únic i el resultat, totalment natural.

Efectes del Natural Lift

Els tractaments amb àcid hialurònic prevenen l’envelliment de la pell. Serveixen per atenuar les marques del pas del temps i ajuden a evitar la seva aparició. Amb el tractament Natural Lift, degut a la seva tècnica, tindrem un efecte tensor immediat però sense aportar volum al rostre.

Inclou
No inclou

A partir de

700€

Preu del tractament

SOL·LICITA INFORMACIÓ