Profhilo

Descripció del tractament

Descobreix Profhilo: el tractament que no sabies que necessitaves.

Si sents que la teva pell requereix una cura autèntica que la revitalitzi i la cuidi des de dins, és en aquest punt que el tractament Profhilo irromp en escena.

El tractament Profhilo és una combinació especial d’àcid hialurònic, una substància que existeix de manera natural al nostre organisme, i la tecnologia més avançada que proporciona una hidratació en profunditat i un efecte tensor immediat. Al ser un àcid hialurònic no reticulat, no aporta volum, s’expandeix ràpidament, nodrint la pell des de l’interior.

¿Què és l’Àcid Hialurònic?

L’àcid hialurònic és un tipus de component que es troba de manera natural en el nostre organisme que atreu i reté aigua en els teixits. Amb el pas dels anys, els nivells d’àcid hialurònic van disminuint provocant l’aparició d’arrugues.

Efectes del Profhilo

  • Efecte tensor immediat
  • Nodreix les cèl·lules de la dermis en profunditat
  • Recupera la fermesa de la pell a llarg termini
  • Allisa i redueix les línies superficials de la pell
  • Il·lumina i tonifica la pell

En el moment que el tractament penetra a la teva pell, una sensació de benestar inunda el cos, fent que la dermis es nodreixi, les línies d’expressió i arrugues desapareixen i la teva pell recupera la seva joventut i vitalitat que havia perdut.

A més, Profhilo no només actua a nivell facial, sinó que també es pot utilitzar en altres àrees del cos, com el coll, l’escot i els braços. Això significa que la teva bellesa no té límits, que cada part de tu pot brillar amb la mateixa intensitat.

Inclou
No inclou

A partir de

350€

Preu del tractament

SOL·LICITA INFORMACIÓ