Tractament per a l’artrosi amb cèl·lules mare adultes

Descripció del tractament

L’artrosi afecta 7 de cada 10 persones a partir dels 50 anys. Combatre el dolor amb una teràpia biològica a partir de cèl·lules mare del mateix pacient és l’objectiu del tractament CELLSTEM, el tractament per a l’artrosi amb cèl·lules mare adultes que apliquem a Andorra. Gràcies a les cèl·lules mare aconseguirem reduir el dolor, retardar teràpies més invasives (pròtesis) i recuperar la qualitat de vida del pacient.

CELLSTEM, el tractament per a l’artrosi amb cèl·lules mare adultes de Celular Clinic a Andorra, és aconsellable per a qualsevol persona d’entre 20 i 75 anys que pateix d’artrosi als genolls, els malucs, les espatlles o els turmells, i que vol evitar/retardar una pròtesi i millorar la seva qualitat de vida.

Indicat principalment per al tractament del dolor en artrosi de genoll, maluc, espatlla o turmell.

Les cèl·lules mare del pacient s’obtenen a partir d’una petita liposucció de greix abdominal al pacient. Una vegada obtingudes, es purifiquen i es concentren per poder-les infiltrar de manera ecoguiada a la zona de la lesió. Les cèl·lules mesenquimàtiques tenen la capacitat de reduir la inflamació i de crear nou teixit, actuant a la zona on s’ha perdut el cartílag a causa del desgast.

Inclou
No inclou
Opcionals

*Les proves preoperatòries les pot portar fetes el pacient. En aquest cas, es descompten del preu del tractament i els dies d’estada a Andorra es redueixen.

 


Més informació sobre Celular Clinic

A partir de

6.350 €

El cost del tractament per a una dosi

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Testimonials

Què opinen els pacients

https://youtu.be/ExfDqwHFOTQhttps://youtu.be/SB_UpXXI8EE