Tractament Glow

Descripció del tratactament

Tractament per revelar lluminositat, i disminuir arrugues i línies d’expressió.

Tractament basat en neteja profunda, hidratació de la pell i còctel de vitamines que mantindran la lluminositat, aparença sana i juvenil de la pell.

AQUAPEEL disposa de diferents aplicadors que tenen com a objectiu eliminar les cèl·lules mortes de la pell i altres impureses. Utilitzarà tècniques com l’electroporació per nutrir la pell i ajudar a penetrar els productes utilitzats. Gràcies a les microcorrents tensa la pell, redefineix la mandíbula i cells i regenera elastina i col·lagen.

Finalitza amb fred o calor depenent del tipus de pell i les seves necessitats.

Després de realitzar una neteja profunda realitzarem una radiofreqüència que ofereix el resultat d’una pell més terça, ferma , aconseguint dissimular petites arrugues de la pell. A més a més, aporta lluminositat al rostre per tal d’eliminar l’aspecte de pell cansada. Aquesta tècnica és considerada com a mini lífting, ja que immediatament després de la primera sessió es poden observar resultats. La radiofreqüència amb Legend pro va més enllà d’una radiofreqüència convencional, ja que la seva tecnologia més intensiva permet generar col·lagen de manera més eficaç. 

Amb el seus capçals podem activar totes les capes de la pell i musculatura del rostre per a aconseguir un tensat global.

Continuem aquest tractament amb una mesoteràpia facial, basat en la injecció a la pell de vitamines, minerals i àcid hialurònic, substàncies amb propietats beneficioses per a la salut de la pell

La hidratació facial és un tractament que consisteix en renovar nutrir i hidratar des de les capes més profundes. Una pell deshidratada te un aspecte de pell cansada i poc flexible, amb més línies d’expressió i sense llum.

Obtenim un rostre lluminós amb una textura suau i terça. Aquest tractament també serveix per prevenir arrugues i envelliment.

La finalització d’aquest tractament amb teràpia fotodinàmica amb llum LED per lluitar contra l’envelliment de la pell mitjançant d’una longitud d’ona vermella amb la qual regenerem les fibres de col·lagen de la pell amb l’activació dels fibroblasts.

Inclou
No inclou

A partir de:

425€

Preu del tractament

SOLICITA INFORMACIÓN