Coaching i PNL

Descripció del tractament

Amb els nostres programes d’acompanyament personal, es poden superar problemes personals i professionals de difícil solució.Es treballa amb la informació del subconscient, reprogramant punts de vista obsolets que ja no serveixen i només causen sofriment. D’aquesta manera, s’aprèn a gestionar les diferents situacions de la vida, potenciant les habilitats i fortaleses.

Comptem amb programes d’entrenament personal i emocional summament efectius, per a ajudar-te a aconseguir resultats extraordinaris en tots els àmbits de la teva vida. És a les teves mans, la millora de l’acompliment i la productivitat, la flexibilitat i l’adaptabilitat al canvi.

Sessió de PNL i Hipnosi 60 €

La programació neolingüística (PNL) és un compendi d’eines que, de manera ràpida i extremament eficaç, poden ajudar en conflictes i problemes relacionats amb hàbits toxics, traumes i crisis, fòbies i pors. Gràcies a aquestes tècniques, s’aconsegueix assolir objectius personals com (deixar de fumar, aprimar-se, pujar en un avió, etc.), i a nivell professional (ser més reconegut, superar bullying o actituds nefastes del teu cap o de companys de feina, etc.)

Durada: 60 minuts

Sessió de Coaching personal 60 €

Entrenament personal que ajuda a superar les mancances particulars o professionals i aconseguir resultats extraordinaris en tots els àmbits de la vida. Millora de l’exercici i la productivitat, les relacions, l’ús d’habilitats i recursos, la flexibilitat i l’adaptabilitat al canvi. No és màgic, però sí summament efectiu.

Durada: 60 minuts

Face Reading i Fengshui 65 €

A través de la morfo-psicologia facial i el Fengshui, s’interpreta el rostre per conèixer i gestionar les pròpies debilitats, virtuts i fortaleses, per ser més efectius en les relacions en general i en el desenvolupament professional, i per millorar-ne la comprensió d’un mateix

Durada: 60 minuts

Descodificació Biològica original 65 €

Acompanyament personal que permet individuar i comprendre el conflicte que està associat a un símptoma, elaborant una hipòtesi biològica que ajuda a superar el dolor que s’ha emmagatzemat, curant i alliberant la persona d’aquesta càrrega.

Durada: 60 minuts

No inclou
Opcionals

A partir de

60 €

Preu per persona

SOL·LICITA INFORMACIÓ

TESTIMONIATGES

Què opinen els clients