FENIX HOTEL by Daguisa hotels

El FENIX HOTEL by Daguisa hotels és un dels hotels més destacats del país, ja que està situat en plena àrea comercial d’Andorra, molt a prop de Caldea i de les pistes d’esquí més visitades del país, com Grandvalira i Vallnord.

Així mateix, l’hotel compta amb elegants habitacions decorades amb un estil clàssic que ofereixen al visitant la possibilitat de relaxar-se i gaudir en un ambient únic.

A més, el FENIX HOTEL by Daguisa hotels compta amb una zona d’aigües amb sauna, piscina interior i cascada on poder relaxar cos i ment, així com amb el magnífic restaurant Kronos i amb una terrassa panoràmica amb vistes a la ciutat.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Experiències en FENIX HOTEL by Daguisa hotels

Tractaments i experiències oferts per FENIX HOTEL by Daguisa hotels

Sobre FENIX HOTEL by Daguisa hotels

Vine a Andorra per a gaudir d'una estada única i especial.

Amb una decoració d’estil clàssic i una ubicació totalment cèntrica, el FENIX HOTEL by Daguisa hotels es converteix en una de les opcions destacades d’Andorra per a gaudir d’una estada única i especial.

Així mateix, aquest hotel destaca per oferir habitacions confortables, elegants, àmplies i lluminoses, ideals per a persones que viatgen soles, en parella o en família. Entre elles cal destacar la Suite Romàntica Margarita Bonita, una habitació ambientada per a nits especials en parella. Aquesta suite compta amb llit amb moviment, que potencia les relacions de parella, i amb un nou Neotantra sofà, que pot ser utilitzat durant les relacions per a deixar volar la imaginació i passar una estona íntima i divertida.

A més, el FENIX HOTEL by Daguisa hotels compta amb una zona de spa pensada per a la relaxació i el benestar dels seus hostes, així com el restaurant Kronos, dirigit pel xef Narcís Aullé i en el qual gaudir d’una cuina mediterrània que combina mar i muntanya. També compta amb una àmplia terrassa panoràmica amb vista a la ciutat en la qual gaudir d’un ric cocktail o unes tapes a l’aire lliure.