Park Piolets Hotel & Spa

L’Hotel Park Piolets és un dels hotels més destacats del país, ja que compta amb una ubicació de muntanya amb una vista privilegiada i amb un establiment d’estil rústic que encanta a tots els seus visitants.

Així mateix, l’hotel compta amb habitacions amb vista decorades amb fusta, pell i teixits nobles que ofereixen la càlida sensació de refugi i donen la possibilitat de relaxar-se i gaudir en un ambient únic.

A més, l’Hotel Park Piolets destaca pel seu spa i centre Wellness Park Spa Mountain Wellness Club, un oasi de més de 1.000 m² per a relaxar cos i ment en una experiència termal única i irrepetible.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Experiències a l'Hotel Park Piolets

Tractaments i experiències oferts per Hotel Park Piolets.

Body Balance _ Hotel Park Piolets _ Andorra Health Destination

Body Balance

Programa anti- estrès per desconnectar de la rutina diària i baixa els nivells de corticoides. Mitjançant l’aromateràpia d’olis essencials purs aconseguirà un equilibri de pau i serenitat interior.

Body Healthy _ Hotel Park Piolets _ Andorra Health Destination

Body Healthy

És un programa per corregir i disminuir les molèsties corporals derivades d’una mala salut postural o lesions cròniques. Així com tractaments específics per la recol·locació estructural del cos.

Body Sculpture _ Park Piolets _ Andorra Health Destination

Body Sculpture

Programa integral silueta energètic i orgànic. Protegeix, cura i purifica el cos i la ment. Inclou assessorament d'entrenament personalitat i sessió de circuit de spa.

Sobre Hotel Park Piolets

Gaudeix d'una ubicació de muntanya amb vista privilegiades.

Amb una decoració rústica i meravelloses vesteixes als muntanyes, l’Hotel Park Piolets és converteix en una dels opcions destacades d’Andorra per a gaudir d’una estada única i especial.

Així mateix, aquest hotel destaca per oferir habitacions confortables decorades amb manyaga i delicadesa, així com pel seu complet centre termal i wellness Park Spa Mountain Wellness Club, que compta amb increïbles vesteixes als pistes de Grandvalira i on podràs relaxar-te després d’un intens dia d’esquí i neu.

Aquest espai de benestar destaca per ser més sostenible i eficient energèticament i compta amb zona d’aigües, cabines de massatges i gimnàs perquè els visitants puguin gaudir d’una experiència relaxant completa i feta a la seva mesura.

A més, l’Hotel Park Piolets compta amb una àmplia oferta de packs d’activitats de turisme actiu, salut, aventura i esport, com el programa “Recuperació muscular” o “Salut postural”, creats per a millorar la salut física amb l’ajuda de massatges esportius i assessorament nutricional, entre altres.

Testimonials

Què opinen els clients