Hotel Roc Blanc

Andorra és un veritable oasi de tranquil·litat i relaxació, on l’art de viure bé i gaudir del benestar assoleix la màxima expressió.

En aquest enclavament únic, entre muntanyes majestuoses i paisatges de somni, hi ha l’Hotel Roc Blanc, un establiment icònic de 4 estrelles que s’ha convertit en el destí predilecte per als que busquen un retir de spa i wellness.

Situat al cor del centre urbà d’Andorra, a Escaldes-Engordany, l’Hotel Roc Blanc ofereix una experiència de confort sense igual. Envoltat de muntanyes, aquest hotel clàssic i elegant és l’opció perfecta per conèixer a fons aquest petit gran país alhora que dediques temps a cuidar-te.

El seu equip, amb més de 40 anys d’experiència, s’encarrega que cada visitant passi un dia sense preocupacions, com mai abans. Des del moment en què es creua el llindar, els hostes són rebuts amb una calidesa i un servei excepcionals, que els permeten submergir-se completament en el món del benestar i la relaxació.

Per a una escapada de cap de setmana, una retirada de benestar o simplement un moment de desconnexió, l’Hotel Roc Blanc ofereix una experiència única i inoblidable.

Prepareu-vos per viure una experiència de benestar i spa amb les experiències que us proposem des d’Andorra Health Destination de la mà de l’Hotel Roc Blanc. 

SOL·LICITA INFORMACIÓ

EXPERIÈNCIES

Experiències a Hotel Roc Blanc

Tractaments i experiències oferts per Hotel Roc Blanc
Escapada bienestar _ Andorra Park Hotel _ Andorra Health Destination

Escapada Benestar

Et proposem el pla ideal per a fer reset en una de les exclusives suites amb les millors vistes d'Andorra.

Escapada romántica _ Andorra Park Hotel _ Andorra Health Destination

Escapada Romàntica

Realitza una escapada romàntica al Park Hotel d’Andorra i viu una experiència inoblidable: el plaer d’un bon descans, i una bona desconnexió en la millor companyia.

Sobre ROC BLANC HOTEL

Emblemàtic hotel amb spa termal situat al centre de shopping d'Andorra

logo spa roc blanc

El Centre Spa Termal “Holistic Wellnes” és un oasi de serenitat i benestar que ofereix una experiència integral d’allotjament, relaxació i revitalització personal en un ambient càlid i acollidor.

Els visitants poden gaudir de massatges tradicionals, una varietat de teràpies especialitzades i una piscina amb aigua termal.

Revitalitzeu-vos a les nostres aigües mineromedicinals reconegudes internacionalment amb aigua hipertermal (70⁰ C), sulfat de sodi amb presència de sofre, especialment recomanada per a problemes ossis, pèls sensibles, artrítics, respiratoris i en teràpies antiestrès.

Amb una àmplia gamma de serveis que inclouen reflexologia, massatges de relaxació, esportius… i teràpies com la quàntica, osteopatia, estètica, sanacions, psicologia holística, entre d’altres, treballant amb partners reconeguts, l’Spa Termal del Roc Blanc es consolida com un referent indiscutible del turisme de salut i benestar a Andorra.

Testimonis

Què opinen els clients