Institut Rabat: Fascitis plantar, patologia del turmell i segona opinió mèdica

Has sentit parlar dels tractaments que ofereix el nostre soci Institut Rabat?

El centre ofereix tres tractaments: Fascitis Plantar, Patologia del Turmell i Segona Opinió Mèdica.

El doctor Rabat, és un dels especialistes més ben valorats d’Andorra en l’àmbit de la cirurgia de peus i turmell, ja que compta amb més de 40 anys d’experiència en el diagnòstic i el tractament de diferents patologies del peu.

Si pateixes de dolor al peu o en el turmell, el nostre soci trobarà la solució més adequada per a tu.

En aquest blog post parlarem sobre els tres tractaments prèviament esmentats que ofereix Institut Rabat. Començarem amb el tractament de Fasciïtis Plantar.

TRACTAMENT FASCIÏTIS PLANTAR

La fasciïtis plantar és una de les malalties més comunes al peu, que pot causar dolor en el taló i limitar la vida diària i les activitats laborals i esportives dels qui la pateixen.

Encara que la majoria dels casos es resolen en els primers tres mesos amb tractaments senzills, un nombre significatiu de pacients no resolen el seu problema i es converteixen en crònics. Per això, és important obtenir un bon diagnòstic a través d’una exploració clínica en mans d’experts, una exploració ecogràfica i fins i tot proves d’imatge com la Ressonància Nuclear Magnètica.

En l’Institut Rabat compten amb una àmplia experiència en el diagnòstic i tractament de la fasciïtis plantar, així com en altres patologies del peu i turmell. A més, ofereixen una varietat de tractaments que poden ajudar els pacients a recuperar la seva qualitat de vida. En casos mes extrems, la cirurgia pot ser necessària. Per això, és fonamental acudir a especialistes quan es presentin els símptomes per a obtenir un tractament adequat i evitar que la malaltia es converteixi en crònica.

Què inclou?

 • Primera visita i avaluació del cas
 • Estudi de les proves d’imatge que ens aporta el pacient
 • Exploració física sistematitzada
 • Exploració ecogràfica “in situ”
 • En el 90% dels casos arribar a un. “DIAGNÒSTIC” precís.
 • Valoració dels possibles tractaments.
 • Un gran nombre de tractaments s’inicien en la consulta el mateix dia
 • Alguns tractaments com el “PrP” ( Factors de creixement ) es programen per a l’endemà en requerir una mínima preparació )
 • Un nombre reduït de casos seran susceptibles de tractament quirúrgic

 

TRACTAMENT PATOLOGIA DE TURMELL

Quan parlem de patologia del turmell, tenim dos grups de pacients: els joves i els esportistes que pateixen inestabilitat crònica del turmell i osteocondritis de turmell, i els pacients d’una certa edat que presenten artrosi del turmell.

L’enfocament terapèutic del nostre soci, en el primer cas, molts pacients requeriran un tractament quirúrgic i la principal teràpia és l’artroscòpia. Aquesta tècnica quirúrgica no invasiva permet abordar l’articulació del turmell a través de dues petites incisions, reparar els lligaments, cosir-los, netejar l’articulació i tractar les osteocondritis. Els avantatges de l’artroscòpia són la ràpida recuperació, absència de cicatrius tant externes com internes, i absència de dolor postoperatori.

Per als pacients amb artrosi de turmell, donen importància als tractaments biològics, com la implantació de cèl·lules mare expandides i cultivades al laboratori “Cell Lab” d’Andorra, la implantació de plasma ric en plaquetes o factors de creixement, i la implantació de àcid hialurònic.

En casos més greus, es pot requerir un tractament quirúrgic avançat, però sempre intenten preservar l’articulació.

Què inclou?

 • Primera visita i avaluació del cas
 • Estudi de les proves d’imatge que ens aporta el pacient
 • Exploració física sistematitzada
 • Exploració ecogràfica “in situ”
 • Al 90% dels casos arribar a un. “DIAGNÒSTIC” precís.
 •  Valoració dels possibles tractaments.
 • Tractaments biològics (Cèl·lules Mare, PrP o altres), durant la seva estada entre nosaltres.
 • Proposta quirúrgica en els casos que així ho requereixi

 

TRACTAMENT SEGONA OPINIÓ MÈDICA

És molt important la segona opinió mèdica en el tractament de patologies del peu i del turmell.

De vegades, els pacients que pateixen patologies del peu i turmell no troben solució a la seva malaltia, malgrat haver acudit a múltiples metges i haver rebut diferents tractaments. És en aquests casos, el tractament del nostre soci, segona opinió mèdica, pot ser de gran ajut.

La patologia del peu i el turmell requereix un alt grau d’especialització, per la qual cosa és important acudir a metges amb experiència i dedicació plena en aquesta àrea. Els pacients que han estat sotmesos a un tractament quirúrgic incorrecte o que han patit lesions traumàtiques greus també se’n poden beneficiar, especialment si les cirurgies inadequades s’han sumat al llarg del temps o si hi ha seqüeles que impedeixen una vida normal.

A més, en alguns casos, la solució pot ser menys invasiva del que es pensa, com el cas de la cirurgia de l’Hàl·lux Valgus (Galindó), on existeixen procediments de salvament que poden resoldre el problema.

Si estàs sofrint d’una patologia del peu i turmell que no es resol o si tens dubtes sobre el tractament que estàs rebent, aquest tractament de segona opinió mèdica, pot ser de gran ajuda per a trobar la solució adequada i millorar la teva qualitat de vida.

Què inclou?

 • Primera visita i avaluació del cas
 • Estudi de les proves d’imatge que ens aporta el pacient
 • Exploració física sistematitzada
 • Exploració ecogràfica “in situ”
 • En el 90% dels casos arribar a un. “DIAGNÒSTIC” precís.
 • Valoració dels possibles tractaments.

 

*Cap dels tres tractaments oferts per Institut Rabat inclou desplaçament a Andorra ni Allotjament.

En definitiva, el nostre soci, Institut Rabat, és un centre especialitzat que pot oferir solucions personalitzades i adequades per a cada cas en particular. Esperem que aquest blog post t’hagi estat d’interès i ajuda.
Trobaràs tota la informació al complet dels tres tractaments en la pàgina web d’
Andorra Health Destination

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.