Institut Rabat

El Doctor Rabat és un dels especialistes millor valorats d’Andorra en l’àmbit de la cirurgia de peu i turmell, ja que compta amb més de 40 anys d’experiència en el diagnòstic i el tractament de diferents patologies del peu.

Així mateix, el Doctor Rabat ofereix al pacient serveis de cirurgia percutània, cirurgia del retropié, cirurgia endoscòpica i artroscòpia de turmell per a donar resposta a les diferents patologies del peu i el turmell.

A més, i com a valor afegit, brinda al pacient una experiència 100% personalitzada amb acompanyament constant des de la primera visita.

El Doctor Rabat visita als seus pacients en la Clínica Omega Z a Andorra.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Tractaments amb el Doctor Rabat

Tractaments i experiències oferts per el Doctor Rabat.

Patalogia del tobillo _ Institut Rabat _ Andorra Health Destination

Patologia del turmell

Pacients joves , esportistes , els quals solen presentar problema as derivats d'Esquinços de turmell que no han curat bé. És el que es coneix com a “inestabilitat crònica del turmell”

Fascitis Plantar _ Institut Rabat _ Andorra Health Destination

Fascïtis Plantar

Aquesta afecció concentra un gran nombre de visites als especialistes en la patologia dempeus i turmell. Nosaltres oferim 20 anys d'experiència en el diagnòstic i tractament d'aquesta malaltia.

Segunda opinión medica _ Institut Rabat _ Andorra Health Destination

Segona opinió mèdica

Veiem malalts amb malalties que ens semblen “normals” que van de metge en metge sense trobar solució. Nosaltres aportem la nostra llarga experiència.

Cirugía mínimamente invasiva _ Institut Rabat _ Andorra Health Destination

Cirurgia mínimament invasiva

Experiència en el diagnòstic i tractament d'aquestes malalties mitjançant aquesta mena de cirurgia en la qual estem dins del grup de pioners.

Sobre Institut Rabat

Professionals mèdics amb més de 40 anys d'experiència.

Situada a Andorra la Vella, la clínica Institut Rabat aposta per oferir al pacient una atenció professional 100% personalitzada sigui com sigui el tractament requerit.

Així mateix, el Doctor Rabat compta amb més de 40 anys d’experiència que acompanyaran al pacient durant tot el procés per a oferir un tracte pròxim i una experiència realment satisfactòria.

A més, ofereix programes de tractament per a problemes de fasciïtis plantar amb ecografia “in situ” per a un diagnòstic precís i possibilitat d’iniciar el tractament el mateix dia, així com programes de segona opinió mèdica i cirurgies mínimament invasives per a solucionar problemes de galindons, artrosis del dit gros, dits en arpa i martell, neuroma de Morton o dolor en el avantpeu.

D’altra banda, per als qui sofreixen de patologies de turmell, el Institut Rabat compta amb un programa complet de diagnòstic i tractament que aposta per l’artroscòpia com a mètode de tractament quirúrgic per a reparar els lligaments, cosir-los, netejar l’articulació i donar tractament en casos de osteocondritis.
Així mateix, també aposten per la utilització de cèl·lules mare, plasma ric en plaquetes o àcid hialurònic per a tractar l’artrosi de turmell.

Testimonials

Què opinen els pacients