Invertir en benestar. Què són les vacances de salut?

Les vacances sempre han sigut un sinònim de descans, relax i benestar. Sigui quin sigui el destí, les persones sempre busquen, com a mínim, desconnectar, buidar la ment i fer “reset” per reprendre la rutina amb energia. Ara, aquest concepte cada vegada es porta més lluny, buscant un benestar superior que afecti positivament inclús a la salut física i mental del turista. Wellness, spas, tractaments, activitats esportives, natura… Aquests i molt més són els protagonistes del turisme de salut, una tendència en alça arreu del món.

Què pot oferir Andorra al turista que busca anar un pas més enllà i no només relaxar-se, sinó un benestar que el faci tornar de vacances millor del que va marxar? Som-hi!

Un entorn privilegiat

Andorra és un paradís entre muntanyes. Un indret privilegiat als Pirineus que ofereix una qualitat de vida incomparable. Així ho demostra la seva esperança de vida, que se situa per sobre dels 84 anys, convertint el Principat en un dels països capdavanters en aquest aspecte.

El secret d’aquesta longevitat resideix en les condicions de vida. A banda de la tranquil·litat que es respira, la qualitat de la seva gastronomia i a un entorn de muntanya que facilita la pràctica esportiva a persones de totes les edats i condicions, Andorra té un aire net i pur a conseqüència de l’escàs trànsit i indústria que hi ha al país. De fet, més del 90% de la superfície del país és natura.

La qualitat de l’aire es mesura i monitora a través d’una sèrie d’estacions de control repartides pel territori, que s’encarreguen de garantir que l’oxigen es manté a nivells òptims a tot el país.

Tractaments de tota mena

Però Andorra no és només muntanya i aire pur. Diverses empreses han apostat per potenciar l’oferta de salut del país i ofereixen una sèrie de tractaments exclusius molt difícils de trobar en altres llocs.

És el cas de Celular Clinic, un laboratori que treballa en el desenvolupament de tractaments amb cèl·lules mare per a curar lesions i malalties articulars cròniques com l’artrosi. Celular Clinic compta a Andorra amb un laboratori i un centre mèdic amb els millors cirurgians per portar a terme els seus tractaments de medicina regenerativa.

Un altre exemple és Som Salut, una empresa associada a Andorra Health Destination que compta amb tractaments que van des de la medicina general fins a la dietètica i nutrició passant per la neurocirurgia o la medicina estètica. També podeu trobar la Clínica Omega Z, l’única clínica al Principat de medicina integrativa que combina tractaments d’última generació amb l’aplicació de tractaments amb biotecnologia més innovadora.

Altres com Komorebi ofereixen una fórmula per obtenir harmonia entre el cos i la ment amb Ayurveda (ciència de la vida), l’ancestral mètode medicinal holístic de l’Índia basat en la natura que s’ha practicat durant més de 5.000 anys.

El cos experimenta dolors, molèsties o malestars diversos derivats de l’estrès, de l’estil de vida, o de les relacions que tenim. Un 80% d’aquests símptomes poden ser resolts directament a través de tècniques senzilles d’escolta del cos i respiració, que ens permeten tornar a un punt d’equilibri i salut. Un altre dels nostres associats, Medisport inicia una nova etapa a on us ofereixen experiències transformadores de salut i benestar en un entorn de natura.

Teniu molt per descobrir en tractaments a Andorra i recordeu que sempre ens podeu demanar una solució a mesura, que podem trobar-vos el pla que més us encaixa.

Un moment de relax

El benestar físic i mental, de vegades implica relaxar-se, posar la ment en blanc i recarregar les piles. Això és el que ofereix Caldea, un centre termo lúdic amb diversos espais de wellness que permeten aprofitar tots els efectes de les aigües termals que sorgeixen de manera natural a Escaldes-Engordany.

Andorra Health Destination compta amb diversos hotels associats que també ofereixen experiències de wellness amb espais de balneari reservats pels seus clients, com l’Hotel Carlemany,  l’Hotel Golden TulipAndorra Park Hotel i Park Piolets Mountain hotel & Spa.

D’altra banda, existeix Andorra Wellness Experience, un centre amb reconeguts professionals especialitzats en teràpies complementàries. Utilitzen les més variades tècniques en disciplines del cos i de la ment, per exemple els massatges terapèutics i la reflexologia, el ioga i el Mindfulness, el Coaching i la PNL, el Reiki i els bols tibetans entre moltes altres…

Exercici a l’aire lliure

La muntanya és un entorn que permet gaudir de l’exercici d’una forma molt sana, a l’aire lliure, en un ambient més pur i practicant esports que no es poden gaudir a altres indrets. Bé sigui fer senderisme, escalada, esquí o bicicleta de carretera o muntanya, els hotels d’Andorra sempre estan preparats per rebre els turistes més actius. En molts casos, els establiments ofereixen la possibilitat de desplaçar-se a les pistes d’esquí, espais per guardar els esquís o la bicicleta, proporcionen mapes amb rutes d’arreu del Principat… Tot el que es necessita per gaudir d’unes vacances esportives.

Andorra és un paradís natural amb infinites possibilitats per augmentar el benestar físic i mental dels seus visitants. Per trobar tot el que té a oferir, consulta les nostres experiències en col·laboració amb els associats d’Andorra Health Destination i gaudeix d’unes bones vacances de salut per tu i els teus.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.