Wellness Experience

Wellness Experience és un centre de salut i benestar que ofereix un ampli ventall de serveis per als qui busquen cuidar-se per dins i per fora. La seva oferta representa un oasi de relaxació i cura personal per a gaudir lentament ja sigui de manera individual, en parella, en família o en grup.

Així mateix, el centre aposta per combinar els tractaments de salut i benestar amb l’idíl·lic entorn d’Andorra, per la qual cosa la naturalesa constitueix la majoria d’escenaris de les seves propostes.

A més, Wellness Experience ofereix complets programes que inclouen ioga, mindfulness, musicoteràpia, massatges aiurvèdics, reflexologia, reiki, banys de bosc i coaching, entre altres, per a crear una estada única i especial, convertint-se en un referent quant a turisme de salut i benestar per als qui busquen cuidar-se a tots els nivells.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Experiències a Wellness Experience

Tractaments i experiències oferts per Wellness Experience.

Planes de cuidado integral _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Plans de cuidat integral

Aquests plans estan dissenyats per obtenir un equilibri real i durador per a la cura completa del teu ésser.

Terapias Complementarias _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Teràpies complementaries

Descobreixi els beneficis de les teràpies complementàries, algunes tan reconegudes com el Reiki, els bols tibetans o la biorresonancia …

Rituales de harmonías _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Rituals d’harmonia

Moments per a tu o per compartir en parella. Amb els nostres rituals rituals podràs assaborir el plaer de connectar amb el cos i equilibrar la teva essència.

Masajes Terapéuticos _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Massatges Terapèutics

Els massatges terapèutics ajuden a alliberar l’estrès i treure el dolor mitjançant l’equilibri natural a nivells diferents: físic, mental, energètic i emocional.

Sobre Wellness Experience

Experiències per a aconseguir un equilibri entre cos, ment i esperit.

Situat en el cor del paradís andorrà, Wellness Experience aposta per oferir al client experiències que l’ajudin a millorar els seus estats interns i a aconseguir un equilibri entre cos, ment i esperit.

Així mateix, a través d’activitats com el ioga, el reiki o el mindfulness, en Wellness Experience es treballa per a promoure la salut de les persones i per a aconseguir aconseguir l’harmonia i l’equilibri a nivell físic, mental i emocional.

Per a això, Wellness Experience ofereix programes en què es combinen activitats físiques, com a ioga, pilates o taitxí, amb massatges aiurvèdics amb olis essencials per a relaxar cos i ment, així com amb sessions de reflexologia, pranayama, musicoteràpia amb bols tibetans, meditació i banys de bosc, entre altres, que ajuden a connectar amb el moment present, a gestionar les emocions i a aconseguir l’equilibri entre cos, ment i esperit.

Experiències físic-sensorials per a submergir-se en un oasi de calma, relaxació i benestar que ens ajuda a viure més a poc a poc, més conscients i de forma molt més plena.

Testimonials

Què opinen els clients