Tractament wellness termal

Experiències de turisme wellness i balnearis a Andorra per nodrir el teu benestar

TURISME SALUDABLE

Gaudeix d´una estada de calma i benestar

Les experiències de tractaments wellness-termal són experiències de turisme wellness creades especialment per a aquells que busquen relaxar-se, desconnectar del dia a dia i gaudir d´una estada de calma i benestar. Així mateix, a les experiències de tractaments wellness-termal s’inclouen principalment programes de circuits termals i balnearis a Andorra, massatges relaxants i ayurvèdics i activitats de ioga i naturalesa, així com programes de cura personal i gestió emocional, entre d’altres.
TURISME DE BENESTAR

Experiències Wellness - Termal

Les experiències wellness termal que inclouen els nostres programes.

RECOVERY

Wellness Spa Recovery

Viu una escapada de benestar dissenyada per brindar-te el descans i la renovació que tant necessites. A Park Spa Mountain Wellness Club podràs desconnectar de l'estrès diari i reconnectar amb allò que valores de debò.

esencias del pirineo

Detox Essències del Pirineu

Entra en un món de purificació i revitalització a través del nostre programa de tractaments dissenyat per alliberar el teu cos i ment de toxines i tensions acumulades.

dulces sueños

Escapada “Dolços Somnis”: benestar i relaxació

Proposta exclusiva per combatre l'estrès, dissenyada acuradament per brindar-te una experiència inoblidable de relaxació i renovació.

Body shape

Experiència Body Shape

Submergeix-te en la fascinant escapada "Body Shape Experience" i millora la teva figura a Park Spa Mountain Wellness Club.

Recovery plus tratamiento para deportistas

Recovery Plus per a esportistes

Una experiència wellness de recuperació, pensada especialment per a entusiastes de l'esport i atletes d'elit. Inclou tractament Indiba, sessió de pressoteràpia i circuit de spa.

Planes de cuidado integral _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Plans de cuidat integral

Aquests plans estan dissenyats per obtenir un equilibri real i durador per a la cura completa del teu ésser.

Terapias Complementarias _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Teràpies complementaries

Descobreixi els beneficis de les teràpies complementàries, algunes tan reconegudes com el Reiki, els bols tibetans o la biorresonancia …

Rituales de harmonías _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Rituals d’harmonia

Moments per a tu o per compartir en parella. Amb els nostres rituals rituals podràs assaborir el plaer de connectar amb el cos i equilibrar la teva essència.

Masajes Terapéuticos _ Wellness Experience _ Andorra Health Destination

Massatges Terapèutics

Els massatges terapèutics ajuden a alliberar l’estrès i treure el dolor mitjançant l’equilibri natural a nivells diferents: físic, mental, energètic i emocional.

body balance

Body Balance

Programa anti- estrès per desconnectar de la rutina diària i baixa els nivells de corticoides. Mitjançant l’aromateràpia d’olis essencials purs aconseguirà un equilibri de pau i serenitat interior.

El arte de cuidarse _ Nutrireset _ Andorra Health Destination

L’art de cuidar-se

És un programa exclusiu i creat només per a tu. Gràcies a ell iniciaràs una nova vida healthy, amb un assessorament Integral sobre hàbits saludables, moderi conscient i Imatge Personal.

El arte de cuidar tu piel _ Nutrireset _ Andorra Health Destination

L’art de cuidar la teva pell

Un dels programes dissenyats especialment per a ajudar-te a desconnectar de la teva rutina diària perquè connectis amb la teva essència i tornis a brillar i descobrir tot el que vals.

Escapada bienestar _ Andorra Park Hotel _ Andorra Health Destination

Escapada Benestar

Et proposem el pla ideal per a fer reset en una de les exclusives suites amb les millors vistes d'Andorra.

Escapada romántica _ Andorra Park Hotel _ Andorra Health Destination

Escapada Romàntica

Realitza una escapada romàntica al Park Hotel d’Andorra i viu una experiència inoblidable: el plaer d’un bon descans, i una bona desconnexió en la millor companyia.

Body Sculpture _ Park Piolets _ Andorra Health Destination

Body Sculpture

Programa integral silueta energètic i orgànic. Protegeix, cura i purifica el cos i la ment. Inclou assessorament d'entrenament personalitat i sessió de circuit de spa.

Reconexión termal - Opción 1 _ Hotel Termes Carlemany _ Andorra Health Destination

Reconnexió Termal – Opció 3

El agua termal proporciona relajación muscular, libera tensiones, oxigena el organismo, mejora la circulación y libera endorfinas, que generan sensaciones placenteras de bienestar y felicidad.

Reconexión termal - Opción 1 _ Hotel Termes Carlemany _ Andorra Health Destination

Reconnexió Termal – Opció 2

L'aigua termal proporciona relaxació muscular, allibera tensions, oxigena l'organisme, millora la circulació i allibera endorfinas, que generen sensacions plaents de benestar i felicitat.

Reconexión termal - Opción 1 _ Hotel Termes Carlemany _ Andorra Health Destination

Reconnexió termal – Opció 1

L'aigua termal proporciona relaxació muscular, allibera tensions, oxigena l'organisme, millora la circulació i allibera endorfinas, que generen sensacions plaents de benestar i felicitat.

Programa Yoga y Ayurveda _ Komorebi _ Andorra Health Destination

Programa Ioga i Ayurveda

Una fórmula que combina la ayurveda per a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l'equilibri i la salut, física i mental.

Programa Yoga y Ayurveda (2 noches) _ Komorebi _ Andorra Health Destination

Programa Ioga i Ayurveda (2 nits)

Combinació d'ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga.

Reconexión termal terapéutica _ Hotel Termes Carlemany _ Andorra Health Destination

Reconnexió termal terapèutica

La combinació de tractaments que estimulen el reg sanguini, disminueix la tensió arterial i elimina l'excés de greix cutani.

Be Forest Experience Andorra

Be Forest – Experiencia

Durant una caminada tranquil·la dins d’un bosc, es fan tècniques de relaxació es busca desaccelerar cos-ment.

Be Forest Senior Andorra

Be Forest Senior

Durant una caminada tranquil·la dins d’un bosc, es fan tècniques de relaxació on es busca desaccelerar cos-ment.

Be Forest - Familia _ Andorra Health Destination

Be Forest – Família

Mitjançant una experiència guiada, es duran a terme activitats enfocades a connectar amb l’entorn a través dels sentits.

DESCONNEXIÓ

Relaxa't en un mar de calma i benestar

Les experiències de turisme wellness, englobades a la secció de tractaments wellness-termal, han estat creades principalment per a persones que busquen desconnectar de l’estrès del dia a dia, relaxar-se, mimar-se i submergir-se en una estada de calma, relax i benestar.
RELAXACIÓ

Per desconnectar de l'estrès del dia a dia i mimar-te.

Així mateix, aquest tipus de tractaments inclouen experiències molt variades, com programes per aprendre a cuidar la pell de forma natural, escapades romàntiques per gaudir dels millors balnearis a Andorra, programes de ioga amb massatges ayurvèdics i activitats a la natura, sessions de teràpia de parella per aprendre a gestionar les emocions, programes d’aprimament i nutrició i activitats de musicoteràpia, coaching i respiració, entre d’altres. Aquests tractaments wellness-termal estan creats amb l’objectiu d’ajudar les persones a eliminar l’estrès i els problemes d’insomni o ansietat, entre d’altres, i brindar-los l’oportunitat de gaudir d’una estada de relaxació, calma, equilibri i benestar. ajudi a millorar la seva vida en tots els aspectes.
PER QUÈ ESCOLLIR-NOS

El teu benestar és la nostra prioritat

Som experts en seleccionar les millors estades i els millors tractaments wellness-termal perquè tu gaudeixis. T’oferim les millors experiències perquè et submergeixis en un oasi de calma i benestar.

Experiències de qualitat

La nostra prioritat és oferir-te experiències de la més alta qualitat perquè gaudeixis de sentir-te com a casa. Per això, hem seleccionat únicament els millors balnearis, els millors centres de cura personal i els millors hotels d'Andorra. Perquè sabem que busques una estada única i la creem perquè en puguis gaudir.

Sabem què necessites

Sabem què necessites i treballem per crear programes d'activitats combinades que t'ajudin a eliminar l'estrès i les preocupacions diàries i submergir-te en un oasi de calma, relaxació i benestar. Creem experiències dedicades només per a tu amb l'objectiu que relaxis cos i ment i gaudeixis d'una estada inoblidable a Andorra.

Ens ocupem de tot per tu

Una estada de benestar mereix ser viscuda al màxim. Per això, t'oferim programes complets amb què no caldrà que pensis en res més. Podràs oblidar-te de tot allò extern i centrar-te en gaudir del moment, ja que nosaltres ens ocupem de tot per tu; hotel, experiències, activitats i molt més.

TESTIMONIS

Qué opinan de nosotros