Complementa el teu viatge

Milers d'experiències creades perquè gaudeixis de la teva estada

Experiències úniques

Perquè mereixes cuidar-te

Andorra és la destinació turística de salut i benestar per excel·lència. Gràcies a la seva variada oferta, és capaç d’oferir-te infinitat d’experiències de salut, relax i benestar perquè gaudis d’una estada única i inoblidable, ja sigui en solitari, en parella, en grup o en una experiència 100% personalitzada a la teva mesura.

Relaxants estades en els seus balnearis i centres d’aigua termal, visites mèdiques amb els millors especialistes mèdics o complets programes per a cuidar-te per dins i per fora són només algunes de les experiències que podràs viure amb Andorra Health Destination.

Totes elles estan pensades perquè complementis el teu viatge i gaudis d’una estada dedicada únicament per a tu.

Un somni fet realitat

Descobreix una experiència a la teva mesura

Tria entre les nostres diferents categories i descobreix les increïbles experiències que hem creat per a tu.

Tractaments Mèdics

Els millors especialistes i les clíniques millor valorades d'Andorra t'esperen per a completar la teva estada amb un tractament mèdic que t'ajudarà a tractar problemes d'artrosis o problemes dentals, entre altres. Complets programes amb la tecnologia més revolucionària, com a tractaments amb cèl·lules mare adultes, per a tractar diferents patologies en un procés 100% personalitzat.

Tractaments Mèdic - Esportius

Els tractaments mèdic-esportius estan pensats per a tractar diferents patologies en aquelles persones esportistes que necessiten tractaments adaptats a les seves necessitats, com a ciclistes, esquiadors o runners, entre altres, així com en persones que sofreixen dolors crònics i busquen alleujar-los o eliminar-los de la mà del millor quadre mèdic del país.

Tractaments Wellness Termal

Pensats per a aquells que busquen alleujar l'estrès i les tensions diàries i submergir-se en un oasi de calma, relax i benestar a través dels diferents programes wellness que ofereix Andorra Health Destination. Relaxants banys en els millors balnearis d'aigua termal, massatges aiurvèdics i activitats mindfulness per a equilibrar les emocions i trobar l'equilibri i el benestar.

bancos de celulas madre adultas

Banc de cèl·lules mare adultes

Aconsellat per a persones entre 20 i 60 anys que vulguin conservar les seves cèl·lules mare de manera preventiva.
tratamiento cellstem

Tractament per a l'artrosi amb cèl·lules mare adultes

Per a qualsevol persona d'entre 20 i 75 anys que pateix artrosis.
Tratamiento del dolor cronico

Tractament del dolor crònic

El dolor és un dels principals motius de consulta mèdica i un dels problemes de salut més freqüents en la població adulta.
Casting de Nariz

Casting de Nas

Una oportunitat excel·lent de sentir com et veuries amb un retoc estètic nasal; una proposta exclusiva per a reactivar la teva personalitat i millorar el teu benestar emocional.
cirugia minimamente invasiva

Cirurgia minimament invasiva

Experiència en el diagnòstic i tractament d'aquestes malalties mitjançant aquesta mena de cirurgia en la qual estem dins del grup de pioners.
segunda opinion medica

Segona opinió mèdica

Veiem malalts amb malalties que ens semblen “normals” que van de metge en metge sense trobar solució. Nosaltres aportem la nostra llarga experiència.
Programa de adelgazamiento

Programa d'aprimament

Aconseguirà eliminar toxines i perdre pes d'una manera intensiva supervisada per professionals en estètica, dietètica i medicina.
Escapada Terapeutica en pareja

Escapada Teràpia de Parella

Un programa de cap de setmana en un entorn ideal per a millorar la comunicació de parella i la resolució de conflictes.
Prevención esquiador

Prevenció esquiador

Millora la prevenció de les lesions de l'esquiador. Sistema innovador que combina les cambres 4D Motion Capturi i el simulador Podoactiva Ski.
podoactiva_runing

Balance corredor

Programa especial per a practicar el running amb seguretat. Tractament personalitzat del runner de manera holística i combinada.
Salut-nasal

Salut nasal

Salut nasal i qualitat de vida és una proposta per a millorar la salut i el benestar a través de la millora de la salut nasal i la respiració.
escapada saludable

Activació Saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura en poc temps. Aquest programa està recomanat per a tothom.
tratamientos medico deportivos

Balance Ciclisme

Programes especials per a aficionats i professionals de l'esport en els quals es combina la medicina tradicional amb les tècniques i mètodes de la Biomedicina.
Patalogia del tobillo

Patalogia del turmell

Pacients joves , esportistes, els quals solen presentar problema as derivats d'Esquinços de turmell que no han curat bé. És el que es coneix com a “inestabilitat crònica del turmell”.
Chequeo y tratamiento integrativo

Revisió mèdica i tractament integratiu

Utilitzem tècniques i mètodes de la Biomedicina com a complement a la medicina tradicional amb resultats molt satisfactoris.
fascitis plantar

Fasciïtis Plantar

Aquesta afecció concentra un gran nombre de visites als especialistes en la patologia dempeus i turmell. Nosaltres oferim 20 anys d'experiència en el diagnòstic i tractament d'aquesta malaltia.
Tratamiento del dolor en deportistas

Tractament del dolor en esportistes

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.
Balance esquiador

Balance esquiador

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.
Prevención corredor

Prevenció corredor

La ‘febre’ del running s'ha disparat en els últims anys, cada vegada surt més gent a córrer i amb això augmenten el nombre de lesions produïdes per aquest esport.
El arte de cuidar tu piel

L'art de cuidar la teva pell

Un dels programes dissenyats especialment per a ajudar-te a desconnectar de la teva rutina diària perquè connectis amb la teva essència i tornis a brillar i descobrir tot el que vals.
Aprende a respirar para gestionar las emociones

Aprèn a respirar per a gestionar les emocions

Reaprèn a respirar a Andorra, pren-te uns dies lliures, allunya't de la bullícia, de la rutina, descansa i càrrega les teves piles.
Programa Yoga y Ayurveda

Programa Ioga i Ayurveda

Una fórmula que combina la ayurveda per a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l'equilibri i la salut, física i mental.
Escapada romántica

Escapada Romàntica

Realitza una escapada romàntica a Andorra i viu una experiència inoblidable: el plaer d'un bon descans, i una bona desconnexió en la millor companyia.
Reconexión termal

Reconnexió termal

L'aigua termal proporciona relaxació muscular, allibera tensions, oxigena l'organisme, millora la circulació i allibera endorfines, que generen sensacions plaents de benestar i felicitat.
Aprende a escuchar tu cuerpo

Aprèn a escoltar el teu cos

Dirigit a persones amb estrès, insomni, ansietat i falta de concentració, així com a persones amb dolor crònic.
Plan Abrázate

Pla Abraça't

Tractaments dissenyats per a desconnectar del ritme estressant de la ciutat, parar i concedir-se un petit break per a carregar-se de pau i harmonia durant el cap de setmana.
Programa de adelgazamiento

Programa d'aprimament

Aconseguirà eliminar toxines i perdre pes d'una manera intensiva supervisada per professionals en estètica, dietètica i medicina.
El arte de cuidarse

L'art de cuidar-se

És un programa exclusiu i creat només per a tu. Gràcies a ell iniciaràs una nova vida healthy, amb un assessorament Integral sobre hàbits saludables, moderi conscient i Imatge Personal.
Experiencia Antiestress

Experiència Antiestress

L'escapada antiestrès «VITE FAIT BIEN FAIT» a Andorra està orientada a aquelles persones amb un treball molt exigent que a penes els deixa temps per a relaxar-se.
Caldea Relax

Caldea Relax

Una experiència pensada per a descobrir Caldea, gaudir dels beneficis del termalisme i aconseguir un estat de relaxació únic en rebre un tractament relaxant a la teva elecció al Spa Orígens.
Escapada Relax

Escapada Relax

Sessions de quiropràctica en parella per a relaxar-se i gaudir d'un cap de setmana sense tensions, ni estrès. Una manera de compartir una experiència i millorar el cos i la ment.
Zen Mood

Zen Mood

Per a desconnectar del ritme estressant de la ciutat, parar i concedir-se un petit break per a carregar-se de pau i harmonia durant el cap de setmana.
Escapada Bienestar

Escapada Benestar

Et proposem el pla ideal per a fer reset en una de les exclusives suites amb les millors vistes d'Andorra.
Escapada Terapeutica en pareja

Escapada Teràpia de parella

Un programa de cap de setmana en un entorn ideal per a millorar la comunicació de parella.
Reconexion termal terapeutica

Reconnexió termal terapèutica

La combinació de tractaments que estimulen el reg sanguini, disminueix la tensió arterial i elimina l'excés de greix cutani.
Programa Yoga y Ayurveda (2 noches)

Programa Ioga i Ayurveda (2 nits)

Una fórmula que combina la ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga.
Caldea Detox

Caldea Detox

Un programa especialment dissenyat per a depurar i desintoxicar l'organisme amb tècniques ancestrals Ayurveda, els beneficis de les aigües termals d'Andorra i de l'experiència al Spa Orígens.
tratamientos medicos

Pla Sentiment en parella

Dissenyats per a desconnectar del ritme estressant de la ciutat, parar i concedir-se un petit break per a carregar-se de pau i harmonia durant el cap de setmana.
Tratamiento anti estress

Tractament anti estress

La revisió mèdica i tractament integratiu va més enllà de la revisió mèdica i tractament convencional, restaurant l'equilibri energètic i tractant l'estrès des de l'origen.

Sol·licita informació

Personalitza la teva experiència

Una escapada creada 100% a la teva mesura. Junts crearem una experiència personalitzada

Testimoniatges

Què opinen de nosaltres