Complementa el teu viatge

Milers d'experiències creades perquè gaudeixis de la teva estada

Experiències úniques

Perquè mereixes cuidar-te

Andorra és la destinació turística de salut i benestar per excel·lència. Gràcies a la seva variada oferta, és capaç d’oferir-te infinitat d’experiències de salut, relax i benestar perquè gaudis d’una estada única i inoblidable, ja sigui en solitari, en parella, en grup o en una experiència 100% personalitzada a la teva mesura.

Relaxants estades en els seus balnearis i centres d’aigua termal, visites mèdiques amb els millors especialistes mèdics o complets programes per a cuidar-te per dins i per fora són només algunes de les experiències que podràs viure amb Andorra Health Destination.

Totes elles estan pensades perquè complementis el teu viatge i gaudis d’una estada dedicada únicament per a tu.

Un somni fet realitat

Descobreix una experiència a la teva mesura

Tria entre les nostres diferents categories i descobreix les increïbles experiències que hem creat per a tu.

Tractaments Mèdics

Els millors especialistes i les clíniques millor valorades d'Andorra t'esperen per a completar la teva estada amb un tractament mèdic que t'ajudarà a tractar problemes d'artrosis o problemes dentals, entre altres. Complets programes amb la tecnologia més revolucionària, com a tractaments amb cèl·lules mare adultes, per a tractar diferents patologies en un procés 100% personalitzat.

Tractaments Mèdic - Esportius

Els tractaments mèdic-esportius estan pensats per a tractar diferents patologies en aquelles persones esportistes que necessiten tractaments adaptats a les seves necessitats, com a ciclistes, esquiadors o runners, entre altres, així com en persones que sofreixen dolors crònics i busquen alleujar-los o eliminar-los de la mà del millor quadre mèdic del país.

Tractaments Wellness Termal

Pensats per a aquells que busquen alleujar l'estrès i les tensions diàries i submergir-se en un oasi de calma, relax i benestar a través dels diferents programes wellness que ofereix Andorra Health Destination. Relaxants banys en els millors balnearis d'aigua termal, massatges aiurvèdics i activitats mindfulness per a equilibrar les emocions i trobar l'equilibri i el benestar.

bancos de celulas madre adultas

Banc de cèl·lules mare adultes

Aconsellat per a persones entre 20 i 60 anys que vulguin conservar les seves cèl·lules mare de manera preventiva.
tratamiento cellstem

Tractament per a l'artrosi amb cèl·lules mare adultes

Per a qualsevol persona d'entre 20 i 75 anys que pateix artrosis.
Tratamiento del dolor cronico

Tractament del dolor crònic

El dolor és un dels principals motius de consulta mèdica i un dels problemes de salut més freqüents en la població adulta.
Casting de Nariz

Casting de Nas

Una oportunitat excel·lent de sentir com et veuries amb un retoc estètic nasal; una proposta exclusiva per a reactivar la teva personalitat i millorar el teu benestar emocional.
cirugia minimamente invasiva

Cirurgia minimament invasiva

Experiència en el diagnòstic i tractament d'aquestes malalties mitjançant aquesta mena de cirurgia en la qual estem dins del grup de pioners.
segunda opinion medica

Segona opinió mèdica

Veiem malalts amb malalties que ens semblen “normals” que van de metge en metge sense trobar solució. Nosaltres aportem la nostra llarga experiència.
Prevención esquiador

Prevenció esquiador

Millora la prevenció de les lesions de l'esquiador. Sistema innovador que combina les cambres 4D Motion Capturi i el simulador Podoactiva Ski.
podoactiva_runing

Balance corredor

Programa especial per a practicar el running amb seguretat. Tractament personalitzat del runner de manera holística i combinada.
Salut-nasal

Salut nasal

Salut nasal i qualitat de vida és una proposta per a millorar la salut i el benestar a través de la millora de la salut nasal i la respiració.
Salud Postural

Salut Postural

Aportarem coneixements correctius de posició corporal reeducant al cos. Pensat per a persones que surten d'una lesió, que sofreixen dolors crònics, embarassades i en post operatoris.
tratamientos medico deportivos

Balance Ciclisme

Programes especials per a aficionats i professionals de l'esport en els quals es combina la medicina tradicional amb les tècniques i mètodes de la Biomedicina.
preparacion fisica alto rendimiento

Preparació fisica alt rendiment

Tractament de preparació física per a persones que vulguin iniciar-se en un programa d'entrenament o bé en una posada a punt esportiva.
Chequeo y tratamiento integrativo

Revisió mèdica i tractament integratiu

Utilitzem tècniques i mètodes de la Biomedicina com a complement a la medicina tradicional amb resultats molt satisfactoris.
fascitis plantar

Fasciïtis Plantar

Aquesta afecció concentra un gran nombre de visites als especialistes en la patologia dempeus i turmell. Nosaltres oferim 20 anys d'experiència en el diagnòstic i tractament d'aquesta malaltia.
Tratamiento del dolor en deportistas

Tractament del dolor en esportistes

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.
Balance esquiador

Balance esquiador

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.
Prevención corredor

Prevenció corredor

La ‘febre’ del running s'ha disparat en els últims anys, cada vegada surt més gent a córrer i amb això augmenten el nombre de lesions produïdes per aquest esport.
Patalogia del tobillo

Patalogia del turmell

Pacients joves , esportistes, els quals solen presentar problema as derivats d'Esquinços de turmell que no han curat bé. És el que es coneix com a “inestabilitat crònica del turmell”.
Recuperación Muscular

Recuperació Muscular

Dirigit a persones que realitzen entrenaments esportius quotidianament i volen augmentar el ritme i la capacitat de força i recuperació muscular.
escapada saludable

Activació Saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura en poc temps. Aquest programa està recomanat per a tothom.
El arte de cuidar tu piel

Antiviellissement

l’un des programmes spécialement conçus pour vous aider à vous déconnecter de votre routine quotidienne afin de vous connecter à votre essence, de briller à nouveau et découvrir tout ce que vous valez.
Programa Yoga y Ayurveda

Programme de yoga et d'ayurvéda 6 nuits

une formule qui allie l’ayurvéda, une méthode médicinale basée sur l’harmonie physique et mentale à travers la nature, le yoga, qui permet également de travailler l’équilibre et la santé physique et mentale.
El arte de cuidarse

L'art du soin

Un programme exclusif et créé uniquement pour vous. Grâce à lui, vous allez commencer une nouvelle vie saine.
Escapada romántica

Escapade romantique

Faites une escapade romantique en Andorre et vivez une expérience inoubliable : le plaisir de bien se reposer en bonne compagnie.
Reconexión termal

Reconnexion thermal

Détente musculaire, soulage les tensions, oxygène l’organisme, améliore la circulation et libère des endorphines qui provoquent des sensations de plaisir et de bien-être.
Programa de adelgazamiento

Programme minceur Som Salut

Nous pourrons éliminer les toxines et perdre du poids avec un programme intensif encadré par nos professionnels en esthétique, diététique et médecine.
Plan Abrázate

Plan "Le Soin Merité"

Les plans CITY BREAK sont conçus afin de se déconnecter du rythme stressant des villes, s’arrêter et s’accorder une pause indispensable.
Programa Yoga y Ayurveda (2 noches)

Programme Balance Yoga et Ayurvéda (2 nuits)

Une formule qui allie l’ayurvéda, une méthode médicinale basée sur l’harmonie physique et mentale.
Reconexion termal terapeutica

Reconnexion thermal thérapeutique

L’Hôtel Spa Termes Carlemany, à Escaldes, berceau du thermalisme en Principauté, continue de proposer des traitements thérapeutiques à base d’eau thermale.
Experiencia Antiestress

Escapade Antistress

Un weekend pour vous détendre physiquement et mentalement et réduire le stress accumulé à Quiropràctic del Molí.
Tratamiento anti estress

Traitement anti-stress

Le bilan de santé et le traitement intégratif OMEGA ZETA va au-delà de l’examen et du traitement conventionnel et rétablit l’équilibre énergétique en traitant le stress à la source.
tratamientos medicos

Plan "Sentiment" en couple

Les plans CITY BREAK sont conçus afin de se déconnecter du rythme stressant des villes, s’arrêter et s’accorder une pause indispensable.
Zen Mood

Pla "Zen Mood"

Les plans CITY BREAK sont conçus afin de se déconnecter du rythme stressant des villes, s’arrêter et s’accorder une pause indispensable.
Escapada Bienestar

Escapade bien-être

Nous vous proposons le plan idéal pour faire un reset : deux nuits pour deux personnes dans une de nos suites exclusives.
Escapada Terapeutica en pareja

Escapade thérapeutique en couple

Un programme de weekend en Andorre, dans un cadre idyllique et reposant. Une scène idéale pour permettre d’identifier les problèmes qui touchent le couple.

Sol·licita informació

Personalitza la teva experiència

Una escapada creada 100% a la teva mesura. Junts crearem una experiència personalitzada

Testimoniatges

Què opinen de nosaltres