Prevenció estudi del corredor

Descripció del tractament

ESTUDI BIOMECÀNIC DEL PEU. LESIONS DEL CORREDOR

La febre del running s’ha disparat els últims anys, cada vegada surt més gent a córrer i, amb això, augmenten el nombre de lesions produïdes per aquest esport.

La majoria de les persones que es llancen a córrer no tenen en compte que la seva tècnica de carrera pot no ser adequada, o que poden patir alguna alteració als peus o en la marxa que, en un curt espai de temps, els pot provocar lesions importants.

Per tots aquests motius i pel nombre creixent de lesions derivades del running, els experts recomanen als corredors, aficionats o professionals fer-se un estudi biomecànic del peu, o de la marxa, per prevenir possibles lesions, i perfeccionar així la seva tècnica i permetre’ls córrer millor i durant més anys.

L’estudi biomecànic del peu de Podoactiva Andorra permet detectar possibles alteracions en la trepitjada, saber en quines condicions treballen les extremitats inferiors del corredor i recomanar-li el calçat adequat a les seves necessitats, prevenint així les lesions més comunes de l’aparell locomotor: peus, genolls i maluc.

Es recomana tant a aficionats com a professionals del running, i especialment a principiants.

Inclou
No inclou

A partir de

350 €

Preu del tractament

SOL·LICITA INFORMACIÓ