Escapada saludable

Descripció del tractament

El teu dolor es pot convertir en crònic, evita-ho amb la quiropràctica!!

El dolor és una percepció localitzada que pot set més o menys intensa, molesta o desagradable i s’ha de tractar el més ràpid possible.

Pot afectar a l’estat emocional, social i econòmic.

Et proposem un pla de tractament especial per alleujar el dolor, recuperar l’energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura en poc temps.

tot sobre activació saludable

L’esport forma part de la teva vida i vols gaudir de les nombroses activitats que hi ha Andorra? També t’ajudem a realitzar la teva passió amb preparació i seguretat. La quiropràctica activa el teu sistema nerviós per augmentar el teu rendiment, corregir la postura per evitar lesions i disminueix el teu temps de recuperació.

El cervell i el cos estan connectats a través de la medul·la espinal i dels seus milions de nervis que treballen com cables elèctrics, transportant informació i energia a cada part del nostre cos (músculs, glàndules, òrgans, etc.). Aquest sistema està protegit per la columna vertebral. L’estrès, les males postures, lesions mal curades creen bloquejos i tensions que el quiropràctic corregeix restablint el bon funcionament del nostre cos.

Aquest programa està recomanat per tothom.

  • Consulta diagnòstica al centre Quiropràctic del Molí+ 1 ajust quiropràctic
  • 4 ajustos quiropràctics
  • Desplaçament a Andorra
  • Allotjament
  • Allotjament de cap de setmana a Andorra (nit de divendres i dissabte)
  • Activitats de salut i benestar complementàries (massatges, tractaments, etc.)
  • Activitats de lleure, per gaudir de l’entorn

A partir de

265€

Preu per persona

sol·licitar cita

Nom*
Cognom*
Email*
Telèfon*
Missatge
Dono el meu consentiment perquè aquesta web emmagatzemi la informació que envio perquè puguin respondre a la meva petició. Llegir la Política de Privadesa.
Testimonis

Que opinen de nosaltres