Quiropràctic del Molí

El centre Quiropràctic del Molí és un dels centres millor valorats d’Andorra en l’àmbit de la quiropràctica, que tracta d’eliminar les interferències del sistema nerviós per a permetre que el cos pugui recuperar la capacitat d’autoregular-se.

Així mateix, el centre Quiropràctic del Molí ofereix al pacient un procés 100% personalitzat i programes per a aconseguir ajustos quiropràctics que ajudin les persones a eliminar l’estrès, a recuperar la vitalitat i a viure millor.

A més, per a persones esportistes, el centre ofereix programes especials que ajuden a activar el sistema nerviós i a augmentar el rendiment físic, així com a corregir la postura per a evitar lesions i a disminuir el temps de qualsevol procés de recuperació.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Experiències en Quiropràctic del Molí

Tractaments i experiències oferts per Quiropràctic del Molí.

Escapada Saludable _ Quiropractic el Moli _ Andorra Health Destination

Escapada saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura. Recomanat per a tothom.

Experiencia Antiestrés _ Quiropráctica del Molí _ Andorra Health Destination

Experiència Antiestress

L'escapada antiestrès «VITE FAIT BIEN FAIT» a Andorra està orientada a aquelles persones amb un treball molt exigent que a penes els deixa temps per a relaxar-se.

Sobre Quiropràctic del Molí

Millorar la salut de les persones a través d'ajustos quiropràctics.

Situat a Andorra la Vella, el centre Quiropràctic del Molí aposta per oferir al pacient una atenció pròxima i 100% personalitzada.

Així mateix, compta amb una oferta de programes centrada en millorar la salut de les persones a través d’ajustos quiropràctics, que ajuden el pacient a eliminar l’estrès acumulatiu i a tractar els problemes d’insomni, així com a disminuir i eliminar els problemes de concentració, ansietat, dolors d’esquena i de cap i contraccions musculars, entre altres.

A més, el centre Quiropràctic del Molí també ofereix programes desenvolupats especialment per a esportistes, com el programa “Escapada saludable”, que a través dels ajustos quiropràctics permet eliminar el dolor, corregir la postura per a evitar lesions i recuperar l’energia i la vitalitat del pacient. Aquest programa està pensat per als qui fan esport de manera habitual, però és apte per a qualsevol persona que busqui millorar la seva salut a tots els nivells.

D’altra banda, per als qui desitgin combinar una escapada esportiva amb un tractament de salut, el centre Quiropràctic del Molí ofereix programes que inclouen ajustis quiropràctics i massatges descontracturantes, ideals per a reestructurar el cos després d’un llarg dia d’activitat a Andorra.

Testimonials

Què opinen els pacients