Tractaments mèdics esportius

Medicina esportiva i Rehabilitació

Medicina esportiva

Tractament i prevenció de lesions

La medicina esportiva és la disciplina mèdica que estudia els efectes de l’exercici de l’esport i, en general, de l’activitat física, a l’organisme dels pacients, sempre des del punt de vista del tractament i la prevenció de les malalties i les lesions derivades aquesta pràctica.

Si ets un esportista actiu, és probable que hagis necessitat serveis com a fisioteràpia i osteopatia, però, tant per a aquells que siguin professionals com per a aficionats, els tractaments especialitzats d’una clínica de medicina i rehabilitació esportiva són la millor opció.

EXPERIÈNCIES PER A ESPORTISTES

Tractaments de Medicina Esportiva

Els nostres tractaments especialitzats en medicina de l’esport i la rehabilitació.

Patalogia del tobillo _ Institut Rabat _ Andorra Health Destination

Patologia del turmell

Pacients joves , esportistes , els quals solen presentar problema as derivats d'Esquinços de turmell que no han curat bé. És el que es coneix com a “inestabilitat crònica del turmell”

Fascitis Plantar _ Institut Rabat _ Andorra Health Destination

Fascïtis Plantar

Aquesta afecció concentra un gran nombre de visites als especialistes en la patologia dempeus i turmell. Nosaltres oferim 20 anys d'experiència en el diagnòstic i tractament d'aquesta malaltia.

Prevención corredor _ Andorra Health Destination

Prevenció estudi del corredor

La ‘febre’ del running s'ha disparat en els últims anys, cada vegada surt més gent a córrer i amb això augmenten el nombre de lesions produïdes per aquest esport.

Prevención esquiador _ Podoactiva _ Andorra Health Destination

Prevenció Esquiador

Millorar la prevenció de les lesions de l'esquiador. Un sistema innovador que combina les cambres de Younext 4D Motion Capturi i el simulador Podoactiva Ski.

Salud Nasal _ Clínica Rinològica Maria Colomé _ Andorra Health Destination

Salut Nasal

Salut nasal i qualitat de vida és una proposta per a millorar la salut i el benestar a través de la millora de la salut nasal i la respiració.

Escapada Saludable _ Quiropractic el Moli _ Andorra Health Destination

Escapada saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura. Recomanat per a tothom.

dolor deportistas

Tractament del dolor en esportistes

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.

MEDICINA DE L'ESPORT

Per als professionals de l'esport

Normalment s’entén la medicina esportiva com la disciplina que està reservada per a aquells que es dediquen professionalment a l’esport, però també hi ha aplicacions molt útils per a aquells pacients que vulguin millorar la seva forma física, curar una lesió o acudir a un grup de reeducació postural per millorar la seva qualitat de vida diària.
Visita Andorra

Andorra és una de les destinacions d'esports d'hivern preferides pels europeus.

És una destinació coneguda per les famoses pistes d’esquí i les muntanyes al cor dels Pirineus.

Alhora que es va anar convertint en una destinació ideal per a la pràctica d’esports d’hivern, va anar creixent el prestigi de la medicina i la rehabilitació esportiva a Andorra, gràcies a l’enfocament integratiu en la prevenció, tractament i rehabilitació de les lesions esportives, combinant la medicina  i fisioteràpia tradicional amb l’osteopatia i la quiropràctica.

La veritat és que tot allò relacionat amb l’esport és sinònim de salut, per això posar-te en mans d’un especialista en medicina esportiva pot ajudar-te a mantenir-te sa i actiu i adquirir rutines que et puguin ajudar a solucionar o millorar qualsevol afecció musculoesquelètica.

PER QUÈ ESCOLLIR-NOS

Treballem per la teva salut

Som experts en seleccionar tractaments medicoesportius que s’adaptin a les teves necessitats i tinguin cura de la teva salut. Et portem els millors especialistes que us oferiran tractaments personalitzats.

Medicina esportiva de qualitat

T'oferim únicament les millors clíniques i els millors especialistes esportius perquè el teu tractament medicoesportiu sigui d'alt valor i qualitat. Totes les nostres clíniques associades compten amb alta tecnologia de diagnòstic i tractament i amb una àmplia oferta de serveis medicoesportius perquè trobis el que més s'adapta a tu.

La teva salut és el primer

La nostra prioritat és ajudar-te a millorar el teu rendiment físic i ensenyar-te a mantenir una bona salut esportiva. Treballem per seleccionar els programes més complets perquè, a més a més d'aplicar diagnòstic i tractament a qualsevol patologia, puguis comptar amb eines que assegurin una bona salut mantinguda en el temps.

Sabem què necessites

Si necessites assessorament per trobar el tractament que s'adapta més a les teves necessitats, comptem amb un equip que treballa per oferir-te una atenció 100% personalitzada. Et guiarem perquè trobis el tractament que necessites i quedarem a la teva disposició durant tot el procés d´informació, reserva i estada.

TESTIMONIS

Què opinen de nosaltres