Escapades

Relaxa't amb qualsevol de les nostres escapades a Andorra

68 Gps

Escapada individual

Si ets dels quals els agrada gaudir de manera autònoma i independent, a Andorra Health Destination t'esperen infinitat de programes creats perquè gaudis de la teva experiència com més t'agradi i al teu ritme. Oblida les presses, relaxa't i regala't un moment personal per a cuidar-te.

14 Mountains

Escapada en parella

Gaudeix d'un lloc tan idíl·lic com Andorra amb qui més estimes. Tant si busqueu gaudir d'una estada termal com si preferiu optar per activitats a l'aire lliure o per una estada de teràpia de parella, les escapades per a dos són la millor opció per a sortir de la rutina i gaudir de moments romàntics.

15 World

Escapada en grup

Si viatges en família o amb amics, les escapades per a grups són la millor opció. Tots gaudiran d'activitats conjuntes i a l'aire lliure, com a classes de ioga, sessions de meditació o activitats de senderisme, amb les quals passar grans moments. Experiències compartides que recordareu.

6 Caravan

Escapada personalitzada

Si prefereixes optar per una escapada creada 100% a la teva mesura, les escapades personalitzades són la teva millor opció. Només necessites saber què et ve de gust fer durant la teva estada i junts crearem una experiència amb les activitats que més s'adaptin a tu. Crea, viu, assaboreix i gaudeix la teva experiència.

Andorra t'està esperant!

Viatges sol? Tal vegada viatges en parella, en família o en grup? Prefereixes poder personalitzar una escapada 100% al teu gust?

Viatgis com viatgis, a Andorra Health Destination t’oferim una àmplia varietat d’opcions per a fer de la teva escapada a Andorra una estada realment inoblidable.

Descobreix tot el que hem preparat per a tu, tria entre el nostre extens ventall d’experiències i programes i troba la teva escapada ideal fàcilment. Tot creat perquè puguis oblidar-te de l’extern i centrar-te a gaudir de la teva escapada al màxim. Esport, tractaments mèdics, cura personal, salut, benestar i molt més.

Experiències

Experiències de salut i benestar

Les nostres experiències per a viure i gaudir Andorra

Tractaments Mèdics

Oferim un servei personalitzat per a aconsellar els millors tractaments mèdics.

Tractaments Mèdics Esportius

Estudiem els efectes de l'exercici de l'esport i, en general, de l'activitat física.

Tractaments Wellness Termal

Tractaments wellness per a gaudir individualment o en parella.

A QUI VA DIRIGIT

Troba la teva experiència ideal

Experiències de salut i benestar per a tota mena de necessitats. Tria la teva, relaxa’t i centra’t en gaudir.

Patologies

Persones que busquen diagnòstic, tractament o segones opinions mèdiques per a tractar diferents patologies, especialment artrosis, problemes dentals amb necessitat d'implants o dolors crònics en els genolls, les espatlles, els turmells i els malucs. S'ofereix al pacient acompanyament durant tot el procés i s'utilitzen revolucionaris tractaments amb cèl·lules mare adultes, entre altres.

Esportistes

Tractaments mèdic-esportius creats especialment per a esportistes que busquen millorar el seu rendiment físic, tractar diferents patologies i millorar la seva qualitat de vida. Les millors clíniques i els millors especialistes d'Andorra en matèria de diagnòstic i tractament de patologies de peus, turmell, genoll, espatlla, maluc, postura, salut nasal, dolor crònic i molt més.

Benestar

Tractaments wellness-termal creats especialment per a persones que busquen eliminar l'estrès diari i submergir-se en un oasi de calma, relax, cura personal, salut i, en general, benestar físic i mental. També per a persones que busquen descobrir-se a si mateixes i aprendre a gestionar les seves emocions a través de teràpies com el mindfulness, el ioga o les experiències aiurvèdiques.

Testimonials

Què opinen de nosaltres