Tractaments Wellness Termal

Experiències de turisme wellness i termal a Andorra per a nodrir el teu benestar

Turisme saludable

Gaudeix d'una estada de calma i benestar

Les experiències de tractaments wellness-termal són experiències de turisme wellness creades especialment per a aquells que busquen relaxar-se, desconnectar del dia a dia i gaudir d’una estada de calma i benestar.

Així mateix, en les experiències de tractaments wellness-termal s’inclouen principalment programes de circuits termals i balnearis a Andorra, massatges relaxants i aiurvèdics i activitats de ioga i naturalesa, així com programes de cura personal i gestió emocional, entre altres.

Turisme de Benestar

Experiències Wellness - Termal

Les experiències wellness termal que inclouen els nostres programes.
 
El arte de cuidar tu piel

L'art de cuidar la teva pell

Un dels programes dissenyats especialment per a ajudar-te a desconnectar de la teva rutina diària perquè connectis amb la teva essència i tornis a brillar i descobrir tot el que vals.
Programa Yoga y Ayurveda

Programa Ioga i Ayurveda

Una fórmula que combina la ayurveda per a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l'equilibri i la salut, física i mental.
Escapada romántica

Escapada Romàntica

Realitza una escapada romàntica a Andorra i viu una experiència inoblidable: el plaer d'un bon descans, i una bona desconnexió en la millor companyia.
Reconexión termal

Reconnexió termal

L'aigua termal proporciona relaxació muscular, allibera tensions, oxigena l'organisme, millora la circulació i allibera endorfinas, que generen sensacions plaents de benestar i felicitat.
Reconexion termal terapeutica

Reconnexió termal terapèutica

La combinació de tractaments que estimulen el reg sanguini, disminueix la tensió arterial i elimina l'excés de greix cutani.
Tratamiento anti estress

Tractament anti estress

Més enllà de la revisió mèdica convencional, restauran l'equilibri energètic i tracta l'estrès des de l'origen.
Programa Yoga y Ayurveda (2 noches)

Programa Ioga i Ayurveda (2 nits)

Combinació d'ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga.
Escapada Bienestar

Escapada Benestar

Et proposem el pla ideal per a fer reset en una de les exclusives suites amb les millors vistes d'Andorra.
El arte de cuidarse

L'art de cuidar-se

Iniciaràs una nova vida healthy, amb un assessorament Integral sobre hàbits saludables, moderi conscient i Imatge Personal.
Experiencia Antiestress

Experiència antiestrès

L'escapada antiestrès «VITE FAIT BIEN FAIT» a Andorra està orientada aquelles persones amb un treball molt exigent que tot just els deixa temps per relaxar-se.
Body Sculpture. Park Piolets (1)

Body Sculpture

Programa integral silueta energètic i orgànic. Protegeix, cura i purifica el cos i la ment. Inclou assessorament d'entrenament personalitat i sessió de circuit de spa.

Body Balance

Programa anti- estrès per desconnectar de la rutina diària i baixa els nivells de corticoides. Mitjançant l’aromateràpia d’olis essencials purs aconseguirà un equilibri de pau i serenitat interior.
wellness experience 1

Massatges Terapèutics

Els massatges terapèutics ajuden a alliberar l’estrès i treure el dolor mitjançant l’equilibri natural a nivells diferents: físic, mental, energètic i emocional.
WEA.massatge-parella

Rituals d'harmonia

Moments per a tu o per compartir en parella. Amb els nostres rituals rituals podràs assaborir el plaer de connectar amb el cos i equilibrar la teva essència.
SCIO Quantum

Terapies complementàries

Descobreixi els beneficis de les teràpies complementàries, algunes tan reconegudes com el Reiki, els bols tibetans o la biorresonancia …
WEA massatge Shiatzu

Coaching i PNL

Amb els nostres programes d’acompanyament personal, es poden superar problemes personals i professionals de difícil solució.
WEA.bols tibetans

Plans cuidat integral

Aquests plans estan dissenyats per obtenir un equilibri real i durador per a la cura completa del teu ésser.
HCarlemany16.8564B

Escapada termal una nit

Busques desconnectar completament i passar dos dies de relaxació absoluta amb una nit d’Hotel inclòs. Aquesta experiència és per a tu.
HCarlemany16.8367B

Dia d’escapada Termal

Benvingut a l’Escapada Termal sense allotjament de l’Hotel Spa Termes Carlemany Andorra.
Be Forest Senior Andorra

bE FOREST SENIOR

Durant una caminada tranquil·la dins d’un bosc, es fan tècniques de relaxació on es busca desaccelerar cos-ment.

bE FOREST familia

Mitjançant una experiència guiada, es duran a terme activitats enfocades a connectar amb l’entorn a través dels sentits.
Be Forest Experience Andorra

bE FOREST experiència

Durant una caminada tranquil·la dins d’un bosc, es fan tècniques de relaxació es busca desaccelerar cos-ment .
Desconnexió

Relaxa't en una mar de calma i benestar

Les experiències de turisme wellness, englobades en la secció de tractaments wellness-termal, han estat creades principalment per a persones que busquen desconnectar de l’estrès del dia a dia, relaxar-se, cuidar-se i submergir-se en una estada de calma, relax i benestar.
Relaxació

Per a desconnectar de l'estrès del dia a dia i cuidar-te.

Així mateix, aquest tipus de tractaments inclouen experiències molt variades, com a programes per a aprendre a cuidar la pell de manera natural, escapades romàntiques per a gaudir dels millors balnearis d’Andorra, programes de ioga amb massatges aiurvèdics i activitats en la naturalesa, sessions de teràpia de parella per a aprendre a gestionar les emocions, programes d’aprimament i nutrició i activitats de musicoteràpia, coaching i respiració, entre altres.
 
Aquests tractaments wellness-termal estan creats amb l’objectiu d’ajudar les persones a eliminar l’estrès i els problemes d’insomni o ansietat, entre altres, i de donar-los l’oportunitat de gaudir d’una estada de relaxació, calma, equilibri i benestar que els ajudi a millorar la seva vida en tots els aspectes.
Per Què Triar-nos

El teu benestar és la nostra prioritat

Som experts en seleccionar les millors estades i els millors tractaments wellness-termal perquè tu les puguis gaudir. T’oferim les millors experiències perquè et submergeixis en un oasis de calma i benestar.
 

Experiències de qualitat

La nostra prioritat és oferir-te experiències de la més alta qualitat perquè gaudeixis de sentir-te com a casa. Per a això, hem seleccionat únicament els millors balnearis, els millors centres de cura personal i els millors hotels d'Andorra. Perquè sabem que busques una estada única i la hem preparat perquè puguis gaudir-la.

Sabem què necessites

Sabem què necessites i treballem per a crear programes d'activitats combinades que t'ajudin a eliminar l'estrès i les preocupacions diàries i submergir-te en un oasi de calma, relax i benestar. Creem experiències dedicades només per a tu amb l'objectiu de que relaxis cos i ment i gaudeixis d'una estada inoblidable a Andorra.

Ens ocupem de tot per tu

Una estada de benestar mereix ser viscuda al màxim. Per això, t'oferim programes complets amb els quals no farà falta que pensis en res més. Podràs oblidar-te de tot l'extern i centrar-te en gaudir del moment, ja que nosaltres ens ocupem de tot per tu; hotel, experiències, activitats i molt més.

Testimonis

Què opinen de nosaltres