Teràpies complementaries

DESCRIPCIÓ DEL TRACTAMENT

Descobreixi els beneficis de les teràpies complementàries, algunes tan reconegudes com el Reiki, els bols tibetans o la biorresonancia … Totes elles són una opció real per al teu benestar, amb un enfocament holístic del teu ser. Per conseqüència, tindràs més control i consciència de la teva salut.

Aquestes teràpies consideren aspectes tan importants de la salut mental com ara el teu estil de vida, antecedents i costums. Amb la consciència e la intenció dels nostres terapeutes especialistes, que adrecen l’energia en el sentit i en la quantitat adequada, es dissolen els bloquejos físics i emocionals a través de punts i canals energètics.

Teràpia de so – Bols tibetans 35 € y 60 €

Les vibracions harmòniques que produeixen els bols metàl·lics comencen recorrent tot el cos fins a arribar al sistema nerviós i als òrgans interns. Elimina els dolors musculars i els mals de cap, així com els bloquejos físics, mentals i emocionals. Estimula el sistema immunològic, millora la concentració i redueix la dispersió mental.

Durada: 30 o 60 minuts

 

Sessió de Reiki 35 € y 60 €

Tècnica de canalització i transmissió de l’energia vital de l’univers (KI) a través de la imposició de mans, que actua a l’esfera física, mental, emocional i espiritual, alineant els xacres i netejant l’aura. Quan aquesta energia flueix a través del nostre cos, les nostres defenses estan actives i el nostre organisme pot experimentar el màxim benestar, obtenint pau i equilibri.

Durada: 30 o 60 minuts

 

Sanació reconnectiva 60 €

Seguint la tècnica de la Reconnexió del Dr. Eric Pearl, es desbloquegen tendons, músculs i fàscies, s’alliberen els canals energètics del cos i, en conseqüència, la bioenergia (la “interfície” entre el cos i la ment).

Durada: 60 minutos

 

Teràpia amb pèndol 65 €

Amb una esfera amb 3 meridians, elèctric, magnètic i elèctric-magnètic es treballa el camp de la radiestèsia. És una teràpia molt completa per equilibrar punts energètics, elements, òrgans i emocions entre d’altres. Té un gran poder de mobilització a nivells molt profunds, fins i tot de constel·lacions familiars.

Durada: 60 minuts

 

Teràpia amb massatge osteopàtic 65 €

Harmonitza les restriccions de mobilitat i comprèn patologies i disfuncions de tots els sistemes del cos: muscular, digestiu, nerviós, ossi, respiratori, etc.; considera el cos com un tot interrelacionat i indivisible.

Durada: 60 minuts

 

Bioressonància Quàntica SCIO 85 €

Sistema informatitzat que fa una lectura de l’estat de l’energia vibracional que genera un test general de la bioenergia del cos en forma de “firmes electròniques”. S’obtenen així valuoses informacions de problemes de salut ocults o de personalitat complexos i es contribueix a resoldre’ls.

Durada: 60 minuts

  • Teràpia a triar del llistat
  • Desplaçament a Andorra
  • Allotjament

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Testimonis

Qué opinen de nosaltres