Escapada individual

Regala't un moment personal i connecta de nou amb tu mateix

Gaudeix d'Andorra al teu ritme

Viatges sol? Les escapades individuals estan pensades per a aquells que busquen gaudir d’experiències úniques i originals de manera autònoma i independent.

Tant si busques una experiència que et permeti relaxar cos i ment i alleujar l’estrès diari com si optes per contractar un tractament mèdic o metge-esportiu, a Andorra Health Destination trobaràs l’escapada perfecta per a gaudir-la al teu ritme i com més t’agradi.

Submergeix-te en una relaxant experiència termal, gaudeix d’un cap de setmana de senderisme a l’aire lliure o reserva la teva cita amb els millors especialistes mèdics del país i regala’t aquest moment personal que tant mereixes. Una experiència creada a la teva mesura!

Tours individuals

Les nostres Experiències Individuals

Per a gaudir d’experiències úniques i originals de manera independent.

bancos de celulas madre adultas

Banc de cèl·lules mare adultes

Aconsellat per a persones entre 20 i 60 anys que vulguin conservar les seves cèl·lules mare de manera preventiva.
tratamiento cellstem

Tractament per a l'artrosi amb cèl·lules mare adultes

Per a qualsevol persona d'entre 20 i 75 anys que pateix artrosis.
Tratamiento del dolor cronico

Tractament del dolor crònic

El dolor és un dels principals motius de consulta mèdica i un dels problemes de salut més freqüents en la població adulta.
Casting de Nariz

Casting de Nas

Una oportunitat excel·lent de sentir com et veuries amb un retoc estètic nasal; una proposta exclusiva per a reactivar la teva personalitat i millorar el teu benestar emocional.
cirugia minimamente invasiva

Cirurgia minimament invasiva

Experiència en el diagnòstic i tractament d'aquestes malalties mitjançant aquesta mena de cirurgia en la qual estem dins del grup de pioners.
segunda opinion medica

Segona opinió mèdica

Veiem malalts amb malalties que ens semblen “normals” que van de metge en metge sense trobar solució. Nosaltres aportem la nostra llarga experiència.
Programa de adelgazamiento

Programa d'aprimament

Aconseguirà eliminar toxines i perdre pes d'una manera intensiva supervisada per professionals en estètica, dietètica i medicina.
Escapada Terapeutica en pareja

Escapada Teràpia de Parella

Un programa de cap de setmana en un entorn ideal per a millorar la comunicació de parella i la resolució de conflictes.
Prevención esquiador

Prevenció esquiador

Millora la prevenció de les lesions de l'esquiador. Sistema innovador que combina les cambres 4D Motion Capturi i el simulador Podoactiva Ski.
podoactiva_runing

Balance corredor

Programa especial per a practicar el running amb seguretat. Tractament personalitzat del runner de manera holística i combinada.
Salut-nasal

Salut nasal

Salut nasal i qualitat de vida és una proposta per a millorar la salut i el benestar a través de la millora de la salut nasal i la respiració.
escapada saludable

Activació Saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura en poc temps. Aquest programa està recomanat per a tothom.
tratamientos medico deportivos

Balance Ciclisme

Programes especials per a aficionats i professionals de l'esport en els quals es combina la medicina tradicional amb les tècniques i mètodes de la Biomedicina.
Patalogia del tobillo

Patalogia del turmell

Pacients joves , esportistes, els quals solen presentar problema as derivats d'Esquinços de turmell que no han curat bé. És el que es coneix com a “inestabilitat crònica del turmell”.
Chequeo y tratamiento integrativo

Revisió mèdica i tractament integratiu

Utilitzem tècniques i mètodes de la Biomedicina com a complement a la medicina tradicional amb resultats molt satisfactoris.
fascitis plantar

Fasciïtis Plantar

Aquesta afecció concentra un gran nombre de visites als especialistes en la patologia dempeus i turmell. Nosaltres oferim 20 anys d'experiència en el diagnòstic i tractament d'aquesta malaltia.
Tratamiento del dolor en deportistas

Tractament del dolor en esportistes

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.
Balance esquiador

Balance esquiador

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.
Prevención corredor

Prevenció corredor

La ‘febre’ del running s'ha disparat en els últims anys, cada vegada surt més gent a córrer i amb això augmenten el nombre de lesions produïdes per aquest esport.
El arte de cuidar tu piel

L'art de cuidar la teva pell

Un dels programes dissenyats especialment per a ajudar-te a desconnectar de la teva rutina diària perquè connectis amb la teva essència i tornis a brillar i descobrir tot el que vals.
Programa Yoga y Ayurveda

Programa Ioga i Ayurveda

Una fórmula que combina la ayurveda per a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l'equilibri i la salut, física i mental.
Tratamiento anti estress

Tractament anti estress

La revisió mèdica i tractament integratiu va més enllà de la revisió mèdica i tractament convencional, restaurant l'equilibri energètic i tractant l'estrès des de l'origen.
Programa Yoga y Ayurveda (2 noches)

Programa Ioga i Ayurveda (2 nits)

S'ha creat una fórmula que combina la ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga.
El arte de cuidarse

L'art de cuidar-se

És un programa exclusiu i creat només per a tu. Gràcies a ell iniciaràs una nova vida healthy, amb un assessorament Integral sobre hàbits saludables, moderi conscient i Imatge Personal.
Experiencia Antiestress

Experiència Antiestress

L'escapada antiestrès «VITE FAIT BIEN FAIT» a Andorra està orientada a aquelles persones amb un treball molt exigent que a penes els deixa temps per a relaxar-se.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Escapades personalitzades

Experiències realment úniques adaptades a tu i a totes les teves necessitats.

Complementa el teu viatge

Varietat d'experiències creades perquè gaudis de la teva estada.
Testimonis

Què opinen de nosaltres