Experiències

Tria la teva i fes de la teva estada una experiència inoblidable

Tractaments Mèdics i Terapèutics

Oferim un servei personalitzat per a aconsellar els millors tractaments mèdics.

Tractaments Mèdic - Esportius

Estudiem els efectes de l'exercici de l'esport i, en general, de l'activitat física.

Tractaments Wellness Termal

Tractaments wellness per a gaudir individualment o en parella.

Experiències creades perquè gaudeixis.

Totes les nostres experiències han estat creades perquè gaudeixis de regalar-te moments únics, ja sigui en solitari, en parella, en grup o amb una experiència 100% personalitzada. Per aquest motiu, des d’Andorra Health Destination hem dividit la nostra gran oferta d’experiències en tres grans blocs; els tractaments mèdics, els tractaments mèdic-esportius i els tractaments wellness-termal.

Tant si busques submergir-te en una estada d’aigua termal, calma i relax, com si necessites assessorament o tractament mèdic o metge-esportiu per a tractar una patologia, a Andorra trobaràs l’experiència que més s’adapta a tu i podràs reservar-la fàcilment per a completar el teu viatge.

PER QUÈ TRIAR-NOS

Som referents en estades de salut i benestar

Organitzem experiències perquè tu gaudeixis. T’acostem moments únics perquè puguis cuidar-te i sentir-te millor que mai.

Sabem què necessites

Tant si viatges en solitari com si viatges en parella, en família o amb amics. Tant si busques viure una experiència wellness com si necessites tractament mèdic o mèdic esportiu, a AHD tenim l'experiència que més s'adapta a tu. Sabem què necessites, entenem quina experiència vols viure i les organitzem exclusivament per a tu.

Seleccionem qualitat

Totes i cadascuna de les nostres experiències compten amb una delicada selecció entre les millors activitats d'Andorra. Tots els nostres allotjaments, els nostres centres wellness i termals, les nostres clíniques, els nostres especialistes i els nostres professionals mèdics han estat seleccionats per a oferir-te una experiència de la més alta qualitat.

T'acompanyem

Estem presents per a assessorar-te durant tot el procés d'informació i reserva i quedem totalment a la teva disposició durant la teva estada. T'oferim a un atent equip de professionals i estem amb tu per si tens algun problema. Perquè per a nosaltres, la teva experiència de client és el més important.

Testimonials

Què opinen de nosaltres