Tractaments Mèdics i terapèutics

Turisme mèdic i terapèutic per al diagnòstic i tractament de patologies

Turisme de salut

Experiències de turisme mèdic

Les experiències de tractaments mèdics són experiències de turisme mèdic o turisme sanitari creades especialment per a aquells que busquen millorar la seva imatge o bé donar tractament a alguna patologia.

Així mateix, Andorra Health Destination ha seleccionat les millors clíniques i els millors experts metges del país per a oferir al pacient programes de diagnòstic i tractament de diferents patologies amb una atenció humana i 100% personalitzada.

banco de celulas madre adultas
Turisme Mèdic i TERAPÈUTIC

Els nostres Tractaments Mèdics i Terapèutics

Les nostres experiències de tractaments mèdics i centres mèdics especialitzats associats.

bancos de celulas madre adultas

Banc de cèl·lules mare adultes

Aconsellat per a persones entre 20 i 60 anys que vulguin conservar les seves cèl·lules mare de manera preventiva.
tratamiento cellstem

Tractament per a l'artrosi amb cèl·lules mare adultes

Per a qualsevol persona d'entre 20 i 75 anys que pateix artrosis.
Tratamiento del dolor cronico

Tractament del dolor crònic

El dolor és un dels principals motius de consulta mèdica i un dels problemes de salut més freqüents en la població adulta.
Casting de Nariz

Càsting de Nas

Una oportunitat excel·lent de sentir com et veuries amb un retoc estètic nasal; una proposta exclusiva per a reactivar la teva personalitat i millorar el teu benestar emocional.
cirugia minimamente invasiva

Cirurgia mínimament invasiva

Experiència en el diagnòstic i tractament d'aquestes malalties mitjançant aquesta mena de cirurgia en la qual estem dins del grup de pioners.
segunda opinion medica

Segona opinió mèdica

Veiem malalts amb malalties que ens semblen “normals” que van de metge en metge sense trobar solució. Nosaltres aportem la nostra llarga experiència.
Programa de adelgazamiento

Programa d'aprimament

Aconseguiràs eliminar toxines i perdre pes d'una manera intensiva supervisada per professionals en estètica, dietètica i medicina.
Escapada Terapeutica en pareja

Escapada teràpia de parella

Un programa de cap de setmana en un entorn ideal per a millorar la comunicació de parella i la resolució de conflictes.
Dr Volkert 1

Segona opinió sobre tumors benignes i càncers

La regió del cap i el coll és una de les àrees més essencials i complexes del cos humà.
Dr Volkert 1

Tractament laser

Avaluació i tractament per a malformacions vasculars i marques de naixement, per metges experts amb anys d’experiència en institucions de classe mundial.
Clinica Quantum. Nutricio personalitzada

Tractament prevenció patologies de la pell

La prevenció és actualment fonamental per evitar o fer detecció precoç de moltes patologies de la pell.
IMG_3781

Tractament il·luminació i fermesa + 30 anys

Tractament indicat per majors de 40 anys amb pells apagades, flàccides, i falta de densitat.
PHOTO-2023-02-10-08-57-39

Tractament Glow

Tractament per revelar lluminositat, i disminuir arrugues i línies d’expressió.
Tratamientos con Ácido Hialurónico

Tractament amb àcid hialurònic

Els tractaments amb àcid hialurònic prevenen l’envelliment de la pell.
botox andorra

Tractament de les arrugues d'expressió amb botox

El Botox aporta relaxació al rostre, evitant que es marquin les arrugues i línies d’expressió i proporcionant una expressió més fresca i juvenil.
Natural Lift

Natural lift

Amb una combinació ideal d’àcid hialurònic i una tècnica rigorosa, el Natural Lift recupera bellesa natural del pacient .
Profhilo

Profhilo

Si sents que la teva pell requereix una cura autèntica que la revitalitzi i la cuidi des de dins, és en aquest punt que el tractament Profhilo irromp en escena.
El nostre valor

Salut a l'abast del pacient

Les experiències de turisme mèdic o turisme sanitari, englobades en la secció de tractaments mèdics, han estat creades principalment per a ajudar aquelles persones que pateixen alguna patologia; per a millorar la seva salut i la seva qualitat de vida, oferint-los un ampli ventall de tractaments mèdics d’alt valor i qualitat.

El nostre objectiu

Ajudem les persones a millorar la seva qualitat de vida

Així mateix, Andorra Health Destination posa a l’abast del pacient les millors clíniques i els millors especialistes mèdics del país per a tractar patologies de genoll, turmell, espatlla, maluc i problemes bucodentals i maxil·lofacials, entre molts altres, que ajuden a millorar la qualitat de vida del pacient.

Aquests tractaments mèdics estan creats amb l’objectiu d’ajudar les persones a donar solució a unes certes patologies mentre compten amb un acompanyament 100% personalitzat durant tot el procés de diagnòstic i tractament.

Per què triar-nos

El nostre objectiu és cuidar-te

Som experts en seleccionar tractaments mèdics d’alta qualitat i el nostre principal objectiu és cuidar de tu i de les teves necessitats. Et portem els millors especialistes que t’oferiran tractaments personalitzats.

Medicina de qualitat

T'oferim únicament les millors clíniques i els millors quadres mèdics perquè el teu tractament mèdic sigui del més alt valor i qualitat. Totes les nostres clíniques associades compten amb la més alta tecnologia de diagnòstic i tractament i amb una àmplia oferta de serveis perquè trobis el que més s'adapta a tu.

Acompanyament

Els especialistes mèdics de les nostres clíniques associades t'acompanyen i assessoren durant tot el procés. Per a nosaltres, l'experiència del pacient és la part més important, per la qual cosa treballem per a oferir un tracte pròxim, una estada mèdica el més còmoda possible i una experiència 100% personalitzada.

Assessorament personalitzat

Si et trobes en procés de presa de decisions, el nostre equip és aquí per a guiar-te i assessorar-te en el que necessitis. Pots contactar amb nosaltres, explicar-nos quin tractament estàs buscant i treballarem per a ajudar-te a decidir quin tractament, clínica o metge especialista s'ajusta més a les teves necessitats.

Testimoniatges

Què opinen de nosaltres