Segona opinió mèdica

Descripció del tractament

Tot i que la majoria de pacients amb problemes al peu reben un tractament adequat que els resol, hi ha un percentatge de casos en els quals això no succeeix així.

Això dóna lloc a un grup de pacients que pateixen de forma crònica la seva malaltia sense trobar un. Tractament adequat que els alleugi.

Nosaltres oferim 40 anys d’experiència en el diagnòstic i tractament d’aquestes malalties. Nombroses publicacions científiques, estudis anatòmics, capítols de llibres de la nostra especialitat. Nombroses participacions com a expert en congressos mèdics.

Informació del tractament

Veiem malalts amb malalties que ens semblen “normals” que van de metge en metge sense trobar solució.

La patologia de peu i turmell requereix un alt grau de superespecialització, la qual cosa és una tònica del nostre temps. De fet molts dels casos que recorren a les nostres consultes a la recerca d’una solució, no constitueixen casos d’especial complexitat. Simplement requereixen d’una persona amb dedicació plena

La nostra experiència això es deu a diverses causes que enumerem:

1. Pacients que han estat sotmesos a un tractament quirúrgic incorrecte, especialment freqüent en la cirurgia de l’hàl·lux valg (Galindó). En molts casos aquests pacients han estat operats en múltiples ocasions, i en molts d’aquests casos les cirurgies inadequades s’han sumat les unes a les altres.

En aquests casos hi ha procediments de salvament que són capaços de resoldre el problema i aconseguir que el pacient s’oblidi del seu problema al peu.

Molts d’aquests casos, la majoria, tenen solució.

Nosaltres vam aportar la nostra llarga experiència.

2. En altres ocasions el pacient va patir al seu dia un greu accident, de trànsit, esportiu, domèstic, amb resultat de greus lesions traumàtiques a nivell de peu i turmell que van ser tractades en el seu moment.

En moltes ocasions, tot i haver rebut un tractament correcte, és impossible evitar l’existència d’importants seqüeles que impedeixen al pacient una vida normal.

En aquests casos una cirurgia apropiada pot proporcionar el retorn a la normalitat i el final de greus patiments. En això també aportem una llarga experiència.

3. Patologies d’alta complexitat. Aquest terme agrupa tot un ramell de malalties pròpies del peu i de turmell que requereixen del concurs d’autèntics especialistes en la matèria.

 • Primera visita i avaluació del cas
 • Estudi de les proves d’imatge que ens aporta el pacient
 • Exploració física sistematitzada
 • Exploració ecogràfica “in situ”
 • En el 90% dels casos arribar a un “DIAGNÒSTIC” precís.
 • Valoració dels possibles tractaments.
 • Desplaçament a Andorra
 • Allotjament
 • Allotjament a Andorra.
 • Activitats de salut i benestar complementàries (massatges, tractaments, etc.)
 • Activitats de lleure per a gaudir de l’entorn

A partir de

300€

Preu del tractament

sol·licitar cita

Nom*
Cognom*
Email*
Telèfon*
Missatge
Dono el meu consentiment perquè aquesta web emmagatzemi la informació que envio perquè puguin respondre a la meva petició. Llegir la Política de Privadesa.
Testimonis

Que opinen de nosaltres