Turisme de salut i benestar

Tractaments Mèdics

Oferim un servei personalitzat per a aconsellar els millors tractaments mèdics.

Tractaments Mèdic - Esportius

Estudiem els efectes de l'exercici de l'esport i, en general, de l'activitat física.

Tractaments Wellness i Aigües Termals

Tractaments wellness per a gaudir individualment o en parella.

Tractaments Mèdics Estètics i de Bellesa

Tractaments per realçar la teva aparença i elevar el teu benestar general.

Andorra Health Destination

Andorra, el destí que et cuida

En una localització privilegiada, abrigallada per les muntanyes dels Pirineus, Andorra és un enclavament natural de salut i benestar.

No en va, Andorra Health Destination s’ha convertit en un dels destins més demandats per aquelles persones que busquen combinar salut, esport i activitats a l’aire lliure.

Escapades en parella

Submergeix-te a Andorra i gaudeix d'una aventura en parella.

Experiències personalitzades

Experiències realment úniques adaptades a tu i a totes les teves necessitats.
Experiències destacades

Les nostres experiències més populars

Veuen a gaudir d’aquestes experiències de salut extraordinàries a Andorra

Banco de células madre adultas _ Celular Clinic _ Andorra Health Destination

Banc de cèl·lules mare adultes

Aconsellat per a persones entre 20 i 60 anys que vulguin conservar les seves cèl·lules mare de manera preventiva.

dolor deportistas

Tractament del dolor en esportistes

Evitar les lesions i el dolor en esportistes és tasca impossible no sols en esportistes professionals sinó també en esportistes aficionats.

Tratamiento Antiestrés _ Clinica Omega Zeta _ Andorra Health Destination

Tractament antiestrès

La revisió mèdica i tractament integratiu va més enllà de la revisió mèdica i tractament convencional, restaurant l'equilibri energètic i tractant l'estrès des de l'origen.

Escapada Saludable _ Quiropractic el Moli _ Andorra Health Destination

Escapada saludable

Et proposem un pla de tractament especial per a alleujar el dolor, recuperar l'energia, la vitalitat i aconseguir una millor postura. Recomanat per a tothom.

Programa Yoga y Ayurveda _ Komorebi _ Andorra Health Destination

Programa Ioga i Ayurveda

Una fórmula que combina la ayurveda per a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l'equilibri i la salut, física i mental.

Escapada romántica _ Andorra Park Hotel _ Andorra Health Destination

Escapada Romàntica

Realitza una escapada romàntica al Park Hotel d’Andorra i viu una experiència inoblidable: el plaer d’un bon descans, i una bona desconnexió en la millor companyia.

Per què Andorra

Tria Andorra, el teu destí de salut

Milers d’experiències de salut i benestar creades perquè gaudis d’una estada única i especial.

Relax

Experiències creades perquè puguis relaxar cos i ment i eliminar l'estrès regalant-te moments únics. Ja sigui gaudint d'un relaxant bany en algun dels seus centres d'aigua termal o gaudint d'un meravellós massatge amb olis essencials, Andorra et brinda la relaxació i la calma que tant mereixes.

Salut

Tractaments mèdics, estètics i mèdic-esportius per a cuidar-te a tots els nivells. Segones opinions mèdiques de la mà d'especialistes que tractaran el teu problema amb la tecnologia més avançada i els tractaments més revolucionaris. Cirurgia facial per a corregir imperfeccions de manera segura i amb els millors especialistes.

Benestar

Experiències creades per a reconnectar amb tu mism@ i equilibrar les teves emocions. Ioga, pilates, massatges aiurvèdics, meditació i activitats mindfulness en plena naturalesa per a nodrir la connexió entre cos, ment i esperit. Gestió emocional de la mà dels millors especialistes en l'àmbit per a equilibrar-te per dins i per fora.

Testimoniatges

Què opinen de nosaltres

FAQ

Preguntes Freqüents

Què saber si vens a gaudir d’una experiència a Andorra.

Si estàs decidiu@ a viure una experiència amb nosaltres, però no acabes de decidir quin s'adapta més a tu, pots posar-te en contacte amb nosaltres perquè puguem guiar-te i assessorar-te. El nostre equip valorarà les teves necessitats i et recomanarà l'experiència que millor s'adapta a tu.

Totes les nostres experiències són aptes per a qualsevol persona. De totes maneres, hi ha experiències que  no són compatibles amb algunes patologies, per la qual cosa si se sofreix alguna malaltia o bé s'està embarassada, recomanem contactar amb nosaltres per a veure quina experiència et pot encaixar millor.

Per descomptat! Estem a completa disposició del nostre client durant el procés d'informació, reserva i gaudi de l'estada o experiència reservada. En tot moment podràs contactar-nos per a resoldre dubtes o necessitats.

Una vegada realitzada la reserva, hagis demanat informació i confirmat la reserva de la teva experiència, l'hotel, el centre o la clínica que imparteixi el tractament es posaran en contacte amb tu perquè realitzis el pagament. El tindràs tot llest en res!

Per a focalitzar molt millor el procés de reserva, no farà falta que paguis per la pàgina web de AHD. Una vegada realitzada la teva reserva, l'establiment que imparteixi la teva experiència es posarà en contacte amb tu per a explicar-te com procedir al pagament de manera fàcil i ràpida.

La forma de pagament dependrà de cada establiment. Per aquest motiu, una vegada formalitzada la teva reserva amb el nostre equip, l'establiment contactarà amb tu per a explicar-te com pots procedir al pagament.

Cada centre té diferents processos de cancel·lació. El nostre equip l'informarà de la seva política una vegada que confirmi el seu interès en la reserva.

Quan sol·licites per primera vegada informació sobre una experiència, t'apareixerà un calendari perquè indiquis quin dia t'agradaria gaudir del teu tractament. Si hi ha algun canvi o impossibilitat de gaudir del tractament en la data seleccionada, el nostre equip li ho comunicarà.

MEMBRES

Els nostres socis

Els socis d’Andorra Health Destination compten amb personal expert i altament preparat.

blog

No et perdis...

Et presentem una selecció de propostes per a gaudir d’Andorra