Massatges Terapèutics

DESCRIPCIÓ DEL TRACTAMENT

Els massatges terapèutics ajuden a alliberar l’estrès i treure el dolor mitjançant l’equilibri natural a nivells diferents: físic, mental, energètic i emocional. De conseqüència, relaxen el sistema nerviós i harmonitzen els sistemes limfàtic i sanguini, així com reforcen el sistema immunològic amb l’eliminació de toxines.

A més, són ideals per prevenir l’envelliment prematur i les malalties… Són molts els beneficis d’un bon massatge! Et proposem una gran varietat d’opcions perquè puguis triar just el que necessites. A Wellness Experience som especialistes en benestar. Ven a gaudir d’aquest moment tan necessari per la teva salut i equilibri!

 

Massatge Crani facial 38 €

L’estimulació i la relaxació dels músculs de la cara milloren la circulació sanguínia i limfàtica de la zona, reduint els signes d’envelliment. A la zona cranial es concentren tots els nostres pensaments i emocions, per això extremament sensible per alleujar la tensió cervical. Els beneficis són una relaxació immediata, eliminant els mals de cap, facilitant el drenatge de la zona nasal, orbicular i frontal, aportant una gran sensació de calma i benestar.

Durada: 25 minuts

 

Massatge relaxant Anti-Estrés 38 € / 65 € / 95 €

Regula i alleuja la tensió psicofísica, l’estrès i la tensió muscular. Estimula la circulació sanguínia, ajuda a descarrega la tensió dels músculs que s’hi acumula, alleujant el dolor que es localitza al cos, combatent la rigidesa corporal. Disminueix els nivells de l’hormona cortisol, afavoreix l’eliminació de toxines i en fomenten la flexibilitat. Massatge ferm i moderat que proporciona una sensació de benestar profund.

Durada: 25, 50 o 80 minuts

 

Reflexologia Podal 38 € / 65 €

La reflexologia podal actua sobre uns punts específics del peu, on es reflecteix l’organisme. Regula els diferents sistemes del cos estimulant els mecanismes d’autocuració del propi organisme.

Durada: 25 o 50 minuts

 

Massatge Reafirmant 65 €

Permet combatre l’excés de flacciditat, la pèrdua de suavitat de la pell, la caiguda o la manca de tonificació muscular, mitjançant l’estimulació de la circulació, amb oli tibi a base de mantega de Karité (el secret de Cleòpatra), de cacau i oli de coco. Aquest potent trio amb propietats antiinflamatòries, nutritives i antioxidant, redueix la deshidratació, calma i suavitza la pell frenant l’envelliment cutani.

Durada: 50 minuts

 

Massatge Descontracturant 40 € / 70 €

Activa la circulació sanguínia i el sistema limfàtic, elimina toxines i oxigena els teixits amb un major intercanvi d’oxigen i nutrients, facilitant la regeneració cel·lular. Aquest massatge relaxa el sistema neuromuscular i fa que els músculs recuperin elasticitat, tonicitat i mobilitat. Té un potent efecte analgèsic, alleuja i redueix el dolor, allunya la sensació de cansament i augmenta la resistència a la feina. Afavoreix el sistema nerviós i allibera endorfines, mitigant l’estrès i ajudant a dormir millor.

Durada: 25 o 50 minuts

 

Massatge Sensorial relaxant de parella 65 €/pers. / 95 €/pers.

Experiència compartida de relaxació i delit amb olis essencials que proporcionen una sensació de benestar profund. Són molts els beneficis que es generen durant un massatge en parella. Per exemple, en allunyar-se de la rutina diària, s’obren espais de comunicació més íntims alliberant les tensions i reduint l’estrès. Propicia una qualitat de temps compartit i ajuda a dissipar conflictes latents. Crea un vincle emocional i corporal més gran entre tots dos; millora la confiança i els llaços en la relació; fomenta la connexió i la intimitat amb la teva parella

Durada: 50 o 80 minuts

 

Massatge amb espelmes calentes 75 €

Es tracta d´un dels massatges més originals i hidratants per la peculiaritat del seu tractament, ja que es realitza amb la cera calenta de la vela. És un massatge estimulant i delicat, fet amb una espelma d’oli calent i perfumada. Especialment indicat per combatre l’estrès i tensió crònica, cansament i angoixa, calmant l’estat d’ànim.

Durada: 50 minuts

 

Massatge Regenerador amb ventoses 70 €

La succió produïda per la ventosa provoca un augment de la irrigació sanguínia a la zona (especialment a l’esquena), estimulant la circulació sanguínia i limfàtica, així com el metabolisme cel·lular (aporta nutrients i oxigen), activant el sistema immunitari (aporta leucòcits a els teixits) i desencadenant un procés depuratiu (eliminació de toxines).

És ideal per als problemes musculars i les malalties respiratòries. Ajuda a la pèrdua de pes i la retenció de líquids, així com alleuja l’estrès i l’ansietat.

Durada: 50 minuts

 

Massatge amb canyes de bambú -anticel·lulitis 70 €

Ideal per combatre el greix localitzat i la cel·lulitis, amb un efectiu resultat de relaxació muscular i alleugeriment de la tensió, reduint l’esgotament i l’estrès. S’utilitzen canyes de bambú de diferents mides i gruixos, que varien per a cada part del cos. Les canyes s’apliquen sobre el cos amb fermesa, fent-les relliscar suaument pel cos.

Durada: 50 minuts

 

Massatge amb Aromateràpia 70 €

Tècniques de massatge mitjançant olis essencials que intensifiquen el poder terapèutic del massatge i estimulen els sentits, proporcionant una sensació de plenitud i benestar. Estimulen l’alliberament d’endorfines i activen certs neurotransmissors. Per als seus efectes analgèsics, permet equilibrar l’ànim, l’ansietat, la depressió, les taquicàrdies o els desequilibris emocionals, reduint l’estrès i l’insomni. Evita l’envelliment de les cèl·lules i tracta diferents problemes dermatològics.

Durada: 50 minuts

 

Drenatge Limfàtic manual 70 €

Millora el funcionament del sistema limfàtic i ajuda a eliminar l’acumulació de líquids i toxines. Redueix la inflamació i té una acció sedant sobre el dolor. Ideal per qualsevol problema de microcirculació i cel·lulitis. Estimula la funció renal i contribueix a millorar les defenses de l’organisme. Millora aparença i textura de la pell i ajuda a eliminar el greix corporal. A més a més, millora el funcionament del sistema immune i disminueix l’estrès.

Durada: 50 minuts

 

Massatge amb pedres calentes 75 €

El massatge amb pedres calentes combina el massatge terapèutic tradicional amb l’aplicació de pedres amb temperatures diferents sobre la pell. Les seves propietats més destacades són millorar del sistema circulatori, eliminar toxines i facilitar que flueixi l’energia vital, alleujant trastorns físics i emocionals.

Durada: 50 minuts

 

Massatge Ayurveda amb olis calents 75 €

Autèntica “cura energètica” on, mitjançant uncions i massatges amb olis calents, es pressionen i estimulen els punts vitals “Marma”, induint a un equilibri profund i a una purificació completa. Té com a objectiu restablir el benestar físic, mental, energètic i emocional. És una tècnica mil·lenària de l’Índia que estimula el reajustament de l’estructura òssia i el muscular, l’enfortiment del sistema immunològic, l’acceleració de la circulació limfàtica i la consegüent desintoxicació del cos. Promou el vigor, la longevitat i la bellesa.

Durada: 50 minuts

 

Massaje Shiatsu 75 €

Teràpia manual d’origen japonesa. Es fa per mitjà de pressions, balancejos, estiraments i connexions. Millora l’estat general del nostre organisme, redueix el grau d’estrès, tant físic com emocional, tonifica la musculatura, equilibra els sistemes nerviós, respiratori i digestiu. Estimula la circulació i equilibra el sistema nerviós, conferint pau i tranquil·litat..

Durada: 50 minuts

 

Massatge Esportiu o post Esquí 75 €

Ajuda a prevenir lesions musculars durant l’activitat física. Elimina les toxines dels músculs i l’acumulació de l’àcid làctic, afavoreix la circulació sanguínia i l’oxigenació de l’organisme, retornant l’elasticitat perduda i millorant-ne el rendiment i l’estat físic. Millora la resistència i redueix el dolor muscular i els espasmes. Ofereix, a més, un estat de relaxació i concentració determinant a l’hora de fer un esport.

Durada: 50 minutos

 

Massatge Thailandès 89 €

El massatge Tailandès alleuja tensions, relaxa i tonifica músculs i proporciona energia i serenitat. Es realitza sobre una estoreta i el massatgista utilitza tot el cos per aconseguir la màxima efectivitat de les mobilitzacions passives i els estiraments. Allibera bloquejos d’energia i afavoreix la descongestió muscular i facial. Alleugereix les tensions, recupera mobilitat i amplitud articular, ajudant a que el nostre to muscular assoleixi el seu nivell adequat.

Durada: 80 minuts

  • Diferents opcions de massatge segons preferència del client
  • Desplaçament a Andorra
  • Allotjament

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Testimonis

Qué opinen de nosaltres