Plans de cuidat integral

DESCRIPCIÓ DEL TRACTAMENT

Aquests plans estan dissenyats per obtenir un equilibri real i durador per a la cura completa del teu ésser. Complementem els massatges terapèutics o els tractaments holístics amb una nutrició cel·lular específica per a cadascun dels teus òrgans vitals. Deixa’t sorprendre dels resultats!

Pla Anti Aging Facial 39 €

Es tracta d’un Pla amb un sumptuós i delicat tractament facial amb aplicació de la màscara de vel Royal Bath, que va ser exclusiu de la reialesa coreana, més un massatge de mans, braços, coll i per finalitzar, un massatge crani facial.

Durada: 35 minuts

 

Pla Sistema Immune 69 €

Per enfortir les defenses del propi organisme, aquest pla ofereix una sessió de Reflexologia podal, que estimula el sistema immune (30′), més el complement alimentari més adequat, un pot de Trifactor Fórmula, amb nano-molècules immuno-moduladores, amb un resultat immediat i molt efectiu.

Durada: 30 minuts

 

Pla Anti fatiga 69 €

Aquest pla ofereix una sessió de Teràpia Reiki, canalització d’energia vital de l’univers que actua a l’esfera física, mental i emocional (30′), més una teràpia amb bols tibetans, vibracions harmòniques que alineen els xacres i netegen l’aura. (15′), més un complement alimentari energètic, un paquet de 15 sobres d’ENERGY, ideal per potenciar la concentració, la productivitat i el rendiment físic i mental.

Durada: 45 minuts

 

Pla Détox Digest 89 €

Un pla idoni que ofereix una sessió de drenatge limfàtic, que ajuda a eliminar líquids i toxines, estimulant la funció renal (60′), més un complement alimentari per eliminar substàncies tòxiques nocives, cuidant el fetge i la funció hepàtica, un pot de Súper DÉTOX.

Durada: 60 minuts

 

Pla Anti Antioxidant 89 €

Aquest pla comença amb un massatge relaxant amb aromateràpia, que gràcies als olis essencials, proporciona una sensació de plenitud i equilibri (60′), més un complement alimentari, un pac de 15 sobres de RIOVIDA, una combinació exclusiva de potents antioxidants provinents de sucs de 6 fruits vermells, per lluitar contra els radicals lliures.

Durada: 60 minuts

 

Pla Rejoveniment Cel·lular 95 €

Aquest pla ofereix un massatge Ayurvèdic, autèntica “cura energètica” per activar la circulació limfàtica amb efecte de profund equilibri (60′), més un complement més indicat , una caixa de 15 sobres amb 5 fonts de COL·LAGEN, per a la salut de la pell, cabell i ungles, articulacions i ossos.

Durada: 60 minuts

  • Pla de cura integral a triar segons llistat superior
  • Desplaçament a Andorra
  • Allotjament

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Testimonis

Qué opinen de nosaltres