Programa Ioga i Ayurveda

Descripció del tractament

Andorra és un lloc idoni per a aquelles persones que busquen una destinació de salut i benestar de qualitat.

Per això, Komorebi ha creat una fórmula que combina l’aiurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l’harmonia física i mental amb la natura, amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l’equilibri i la salut, física i mental.

Informació del tractament

El programa Balance Ioga i Aiurveda Komorebi consta de tres modalitats diferents que combinen l’estada a l’Hotel Carlemany, els tractaments aiurvèdics i la pràctica del ioga. El beneficiari pot escollir entre una gran oferta de tractaments aiurvèdics i productes aiurvèdics per mantenir la bellesa i el benestar d’una manera saludable.

La persona tria entre les diverses disciplines de ioga que s’imparteixen al centre Komorebi, com el vinyasa ioga, l’hatha-ioga o l’aeroioga.

 

Ioga en Komorebi

HATHA IOGA

Pràctica d’àssanes amb exercicis de respiració (pranaiama), purificació i meditació que contribueixen a equilibrar el cos i la ment.

A través de l’hatha-ioga aprendrem la respiració correcta i les àssanes o postures bàsiques que es fan en la majoria de tipus de ioga. Aquesta classe de ioga treballa la força muscular i la flexibilitat, i ajuda a reduir o eliminar l’estrès (sobretot a través de la respiració) per millorar la nostra postura corporal i el control del nostre cos.

L’hatha-ioga és la millor opció per iniciar-se en la pràctica del ioga.

VINYASA IOGA

Ioga amb pràctica física a partir d’una dinàmica que combina l’execució d’àssanes encadenades amb la coordinació de la respiració.

AEROIOGA

Mètode que utilitza la suspensió i la ingravitació en un gronxador especial, a manera de plataforma, per fomentar la creativitat, el desbloqueig, la tonicitat, la definició muscular i el rejoveniment mitjançant àssanes adaptades del ioga.

Aiurveda

Komorebi ofereix un gran ventall de serveis aiurvèdics:

CONSULTA AIURVÈDICA

Definició de la constitució, assessorament dietètic i estil de vida segons la medicina aiurvèdica.

TRACTAMENT FACIAL AIURVÈDIC

Tractament amb productes naturals, sense químics ni additius, adaptat a cada tipus de pell.

ATREYA ABHYANGA®

Cura de tot el cos, incloent-hi el cap, els peus i les mans, amb olis aiurvèdics. Aquest tractament se centra a produir una profunda relaxació i equilibrar els tres doshas: vata, pitta i kapha.

UDVARTANA / UDGARSHANA

Exfoliació amb una barreja de farina de cigró i plantes, que neteja i estimula la regeneració cel·lular. L’Udgarshana és un tractament local, més vigorós i específic, per a àrees congestionades. Ambdós tractaments són molt eficaços per ajudar a netejar les toxines i complementar un programa d’aprimament o el tractament d’àrees congestionades (cel·lulitis, edema, etc.).

MARDAN

Atenció ràpida i profunda adequada per a la recuperació muscular dels atletes, abans de l’activitat física o després de la recuperació.

Massatges Relaxants

KESABHYANGA

Massatge amb oli per al coll, el cap i la cara. Calma la ment i allibera la tensió.

PADABHYANGA

Massatge dels peus amb oli amb estimulació als punts reflexos. Estimula el metabolisme i aporta relaxació a tot el cos.

KESA ET PADABHYANGA

Massatge del cap i els peus amb oli. Equilibra les polaritats.

MASSAGE ETOILE

Massatge llarg amb oli del cap, la cara, les mans i els peus.

Les teràpies estan aconsellades per a tota mena de públic major d’edat. No es requereix cap condició física, ni coneixement previ. És un servei aconsellat per a aquelles persones que vulguin treballar en la cerca de la salut i l’equilibri físic i mental.

  • 6 nits a l’Hotel Carlemany en mitja pensió
  • 5 tractaments aiurvèdics
  • 5 sessions de ioga
  • Desplaçament a Andorra
  • Altres tractaments i massatges aiurvèdics
  • Opció programa sense hotel: 550 €
  • Activitats d’oci, per a gaudir de l’entorn

A partir de

1.110€

Preu del tractament

sol·licitar cita

Nom*
Cognom*
Email*
Telèfon*
Missatge
Dono el meu consentiment perquè aquesta web emmagatzemi la informació que envio perquè puguin respondre a la meva petició. Llegir la Política de Privadesa.
Testimonis

Que opinen de nosaltres