Komorebi

El Centre Komorebi constitueix un oasi de calma i benestar situat en el cor d’Andorra.

El seu centre és un espai càlid i acollidor on gaudir d’activitats com el ioga, pilates, massatges aiurvèdics, tractaments per a la cura de la pell, sessions de coaching personal i empresarial, sessions de reflexologia podal, teràpies amb flors de bach, reiki i, en general, activitats que promouen el benestar físic, mental i emocional de les persones.

Així mateix, Komorebi ofereix complets programes de ioga i ayurveda per a viure una estada única i especial a Andorra, per la qual cosa es converteix en uns dels centres referents quant a turisme de salut i benestar per als qui busquen cuidar-se a tots els nivells.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Experiències a Komorebi

Experiències ofertes per Komorebi.

Programa Yoga y Ayurveda _ Komorebi _ Andorra Health Destination

Programa Ioga i Ayurveda

Una fórmula que combina la ayurveda per a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l'equilibri i la salut, física i mental.

Programa Yoga y Ayurveda (2 noches) _ Komorebi _ Andorra Health Destination

Programa Ioga i Ayurveda (2 nits)

Combinació d'ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l'harmonia física i mental amb la naturalesa; juntament amb el ioga.

Sobre Komorebi

Aconseguir l'harmonia i l'equilibri a nivell físic, mental i emocional.

Logo-Transparente

Situat en una ubicació privilegiada, el centre Komorebi aposta per oferir al client experiències que l’ajudin a millorar els seus estats interns i a aconseguir l’equilibri entre cos, ment i esperit.

Així mateix, a través d’activitats com a ioga o pilates combinades amb el ayurveda, el centre Komorebi treballa per a promoure la salut de les persones i per a aconseguir aconseguir l’harmonia i l’equilibri tant a nivell físic com a nivell mental i emocional.

En matèria de coaching, Komorebi ofereix sessions de teràpia PNL, o programació neurolingüística, que ajuden les persones a augmentar l’autoestima, a desbloquejar fronts emocionals, a superar limitacions i crisis puntuals, a canviar hàbits i a generar estats interns positius, entre altres.

Així mateix, Komorebi també opera en l’àmbit de la hipnosi amb l’objectiu de millorar els estats emocionals de les persones, així com en l’àmbit del disseny humà, amb el qual a través del mapa genètic personal, es busca trobar les eines per a eliminar bloquejos i viure una vida més conscient i desperta.

Testimonials

Què opinen els clients