Programa Ioga i Ayurveda (2 nits)

Descripció del tractament

Andorra és un lloc idoni per a aquelles persones que busquen un destí de salut i benestar de qualitat.

Per això, des de Komorebi s’ha creat una fórmula que combina l’ayurveda, un mètode medicinal basat a aconseguir l’harmonia física i mental amb la naturalesa, juntament amb el ioga, que permet també treballar la cerca de l’equilibri i la salut, física i mental.

Informació del tractament

El programa Balanç Ioga i Ayurveda Komorebi consta de modalitats diferents que combinen l’estada a l’Hotel Carlemany, els tractaments aiurvèdics i la pràctica del ioga. El beneficiari pot triar entre una àmplia oferta de tractaments aiurvèdics i productes aiurvèdics per a mantenir la bellesa i el benestar d’una forma saludable. La persona tria entre diverses disciplines de ioga que s’imparteixen en el centre Komorebi, com el Vinyasa Ioga, el Hatha Ioga o el Aeroyoga.

Ioga en Komorebi

HATHA IOGA

Pràctica d’asanas amb exercicis de respiració (Pranayama), purificació i meditació que contribueixen a equilibrar cos i ment.

A través del Hatha Ioga aprendrem la respiració correcta i les asanas o postures bàsiques que es realitzen en la majoria de tipus de Ioga. Amb aquesta mena de Ioga es treballa la força muscular i la flexibilitat, ajuda a reduir o eliminar l’estrès (sobretot a través de la respiració), per a millorar la nostra postura corporal i el control del nostre cos.

Hatha Ioga és la millor opció per a iniciar-se en la pràctica del Ioga.

VINYASA IOGA

Ioga amb pràctica física a partir d’una dinàmica que combina l’execució d’asanas encadenades amb la coordinació de la respiració.

AEROYOGA

Mètode que utilitza la suspensió i la ingravitació en un gronxador especial a manera de plataforma per a fomentar la creativitat, el desbloqueig, la tonicitat, la definició muscular i el rejoveniment mitjançant asanas adaptades del ioga.

Ayurveda a Komorebi

Komorebi ofereix un ampli ventall de serveis aiurvèdics:

CONSULTA AIURVÈDICA

Definició de la constitució, assessorament dietètic i estil de vida segons la medicina aiurvèdica.

TRACTAMENT FACIAL AIURVÈDIC

Tractament amb productes naturals, sense químics ni additius, adaptat a cada tipus de pell.

ATREYA ABHYANGA®

Cura del cos complet, incloent-hi el cap, els peus i les mans, amb olis aiurvèdics. Aquest tractament posa el focus a produir una profunda relaxació i equilibrar els 3 doshas: Vata, Pitta i Kapha.

UDVARTANA / UDGARSHANA

Gommage amb una mescla de farina de cigró i plantes, que neta i estimula la regeneració cel·lular. L’Udgarshana és un tractament local, més vigorós i específic, per a àrees congestionades. Tots dos tractaments són molt eficaços per a ajudar a netejar les toxines i donar suport a un programa d’aprimament o el tractament d’àrees congestionades (cel·lulitis, edema, etc.).

MARDAN

Atenció ràpida i profunda adequada per a la recuperació muscular dels atletes, abans de l’activitat física o després de la recuperació.

Massatges Relaxants

KESABHYANGA

Massatge amb oli per al coll, el cap i la cara. Calma la ment i allibera la tensió.

PADABHYANGA

Massatge dels peus amb oli amb estimulació en punts reflex. Estimula el metabolisme i aporta relaxació a tot el cos.

KESA ET PADABHYANGA

Massatge de cap i peus amb oli. Equilibra polaritats.

MASSAGE ETOILE

Massatge llarg amb oli de cap, cara, mans i peus.

Les teràpies estan aconsellades per a tota mena de públic major d’edat. No es requereix cap condició física, ni coneixement previ. És un servei aconsellat per a aquelles persones que vulguin treballar en la cerca de la salut i l’equilibri físic i mental.

  • 2 nits a l’hotel Carlemany en mitja pensió
  • 1 tractament aiurvèdic
  • 1 dia de ioga
  • Desplaçament a Andorra
  • Altres tractaments i massatges aiurvèdics
  • Allotjament a Andorra
  • Activitats de salut i benestar complementàries (massatges, tractaments, etc.).
  • Activitats d’oci, per a gaudir de l’entorn.

A partir de

340€

Preu per persona

sol·licitar cita

Nom*
Cognom*
Email*
Telèfon*
Missatge
Dono el meu consentiment perquè aquesta web emmagatzemi la informació que envio perquè puguin respondre a la meva petició. Llegir la Política de Privadesa.
Testimonis

Que opinen de nosaltres