Tractaments amb Àcid Hialurònic

Descripció del tractament

Quan ens mirem al mirall pot ser que experimentem preocupació o inseguretat davant dels signes de l’edat. Els tractaments amb àcid hialurònic van més enllà d’una simple correcció estètica, estan pensats per recuperar la seguretat i vitalitat de cada u dels nostres pacients.

L’àcid hialurònic s’utilitza pels tractaments de rejoveniment estètic facial. Està indicat especialment per retensar i elevar el rostre i donar-li a la pell un aspecte molt més radiant.

¿Què és l’Àcid Hialurònic?

És un component molt abundant en el cos humà de manera natural. La seva funció principal a nivell cutani és hidratar, ja que reté l’aigua entre les seves molècules i la manté dins dels teixits de la pell.

Efectes de l’Àcid Hialurònic

Els tractaments amb àcid hialurònic prevenen l’envelliment de la pell. Serveixen per atenuar les marques del pas del temps i ajuden a evitar la seva aparició. A banda, el seu ús també està indicat per a donar volum als teixits i hidratar-los en profunditat per recuperar la joventut i vitalitat de la pell.

Tractaments específics d’Àcid Hialurònic per a cada àrea del rostre:

Mentó

Dibuixem clarament el seu contorn i afegim volum per definir la seva forma i aportar proporció i harmonia al rostre.

Oval facial

Tractem l’oval facial amb àcid hialurònic en punts específics per elevar el rostre i evitar l’aspecte flàccid i envellit.

Pòmuls

L’àcid hialurònic s’utilitza per a elevar i donar definició als pòmuls, eliminant la flàccides i emplenant els contorns.

Temples

L’àcid hialurònic les emplena aconseguint un aspecte més saludable, descansat i fresc, tibant el rostre i combatent la flàccides.

Galtes

Les galtes enfonsades donen un aspecte malaltís al rostre. El tractament amb àcid hialurònic els fa recuperar ràpidament el seu aspecte llis.

Solcs sota els ulls

Els solcs sota els ulls o ulleres, donen un aspecte cansat. Quan són tractats amb àcid hialurònic, es recupera un aspecte més fresc i saludable.

Llavis

S’utilitza un tipus d’àcid hialurònic suau per a difuminar les línies del rictus al voltant dels llavis, el conegut “codi de barres” que apareix amb l’edat.

L’àcid hialurònic, també, permet augmentar el volum dels llavis, els hidrata i dibuixa el seu contorn per recuperar o adquirir un aspecte atractiu i sensual.

Comissures labials

L’àcid hialurònic eleva les comissures proporcionant un aspecte més saludable i agradable.

  • Primera visita i avaluació del cas.
  • Diagnòstic complet i precís del pacient.
  • Proposta de tractament mèdic complet.
  • Desplaçament a Andorra
  • Allotjament
  • Allotjament a Andorra
  • Activitats de salut i benestar complementàries (massatges, tractaments, etc.).
  • Activitats d’oci, per a gaudir de l’entorn.

A partir de

370€

Preu del tractament

sol·licitar cita

Nom*
Cognom*
Email*
Telèfon*
Missatge
Dono el meu consentiment perquè aquesta web emmagatzemi la informació que envio perquè puguin respondre a la meva petició. Llegir la Política de Privadesa.
Testimonis

Que opinen de nosaltres