Podoactiva

Podoactiva és una de les clíniques millor valorades d’Andorra en l’àmbit de la podologia, ja que compta amb un equip mèdic d’àmplia experiència en el diagnòstic i el tractament de diferents patologies del peu.

Així mateix, Podoactiva ofereix al pacient serveis d’estudi biomecànic de la trepitjada, pensats especialment per a esportistes, serveis de quiropòdia o eliminació de callositats i alteracions en les ungles, tractament per a ungles encarnades i tractaments per a berrugues plantars, entre altres.

A més, Podoactiva compta amb clíniques repartides per tot el territori espanyol i amb la confiança de la selecció espanyola de futbol, del Reial Madrid, de l’equip ciclista Movistar Team, de Salma Paralluelo, Iker Casillas, Javier Cámara, Carlos Latre, Fernando Romay, David Bisbal, Santiago Segura, Marga Fullana, Alberto Contador i Aleix Espargaró, entre molts altres.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Tractaments a Podoactiva

Tractaments i experiències oferts per Podoactiva.

Prevención esquiador

Prevenció esquiador

Millorar la prevenció de les lesions de l'esquiador. Un sistema innovador que combina les cambres de Younext 4D Motion Capturi i el simulador Podoactiva Ski.
Prevención corredor

Prevenció corredor

La ‘febre’ del running s'ha disparat en els últims anys, cada vegada surt més gent a córrer i amb això augmenten el nombre de lesions produïdes per aquest esport.
Sobre Podoactiva

Oferta de serveis centrada en millorar la salut podològica de les persones.

Situada a Andorra la Vella, la clínica Podoactiva aposta per oferir al pacient una atenció 100% personalitzada sigui com sigui el tractament requerit.

Així mateix, compta amb una oferta de serveis centrada en millorar la salut podològica de les persones siguin o no esportistes, especialitzant-se en l’estudi biomecànic de la trepitjada, que, a través de proves diagnòstiques, és capaç de prevenir possibles patologies del peu, com a peus plans, fasciïtis plantar o callositats, i d’altres estructures estretament relacionades, com el maluc, els genolls o la columna.

A més, la clínica Podoactiva també ofereix programes desenvolupats especialment per a esportistes, com el programa de prevenció i estudi de l’esquiador, que a través d’una revolucionària tecnologia, permet analitzar la trepitjada de l’esquiador i la pressió que es genera dins de la bota en esquiar. Amb aquest diagnòstic, la clínica és capaç de fabricar una plantilla personalitzada que disminueix la pressió muscular de la planta del peu en esquiar, comptant amb les pertinents proves en pista i l’acompanyament total del pacient durant tot el procés.

Testimonials

Què opinen els pacients