Clinica Omega Z

La Clínica Omega Zeta és l’única clínica d’Andorra especialitzada en medicina integrativa avançada capaç de combinar la biotecnologia amb els tractaments d’última tecnologia en diagnòstic i tractament de les diferents patologies.

Aquesta clínica destaca per la pràctica d’una medicina integrativa 100% personalitzada i adaptada a cada pacient, situant a aquest últim en el centre del procés curatiu i oferint-li un tracte humà i un acompanyament permanent durant tot el procés de diagnòstic i tractament.

Així mateix, entre els seus múltiples serveis, destaquen especialment els tractaments per al dolor crònic, els balanços de medicina esportiva i els programes de psicologia holística, entre molts altres.

SOL·LICITA INFORMACIÓ

Experiències

Tractaments en Clínica Omega Z

Tractaments i experiències oferts per la Clínica Omega Z.

Tratamiento Antiestrés _ Clinica Omega Zeta _ Andorra Health Destination

Tractament antiestrès

La revisió mèdica i tractament integratiu va més enllà de la revisió mèdica i tractament convencional, restaurant l'equilibri energètic i tractant l'estrès des de l'origen.

Tratamiento del dolor crónico _ Clinica Omega Zeta _ Andorra Health Destination

Tractament del dolor crònic

El dolor és un dels principals motius de consulta mèdica i un dels problemes de salut més freqüents en la població adulta.

Sobre Clínica Omega Z

Especialitzada principalment en tractaments de medicina integrativa.

Especialitzada principalment en tractaments de medicina integrativa, la Clínica Omega Zeta aposta per oferir al pacient un acompanyament professional i 100% personalitzat sigui com sigui el tractament requerit.

Així mateix, i per a cobrir les necessitats assistencials sanitàries, la Clínica Omega Zeta ofereix serveis mèdics en l’àmbit de la medicina familiar, la nutrició, la medicina regenerativa, la salut cardiovascular, la ginecologia, la neuropsiquiatría, la traumatologia, la medicina estètica, la psicologia holística, la osteopatía i la cirurgia de cap i coll, entre altres, per la qual cosa el seu ampli ventall de serveis permet al pacient trobar el tractament que més s’adapta a les seves necessitats mentre compta amb una experiència 100% satisfactòria.

A més, i per a comptar amb una oferta més completa, la Clínica Omega Zeta també opera en l’àmbit de les cèl·lules mare, la ozonoterapia, l’acupuntura i la teràpia neural, per la qual cosa conforma una opció estupenda per a aquells pacients que busquen la combinació dels tractaments que ofereix la medicina tradicional amb els tractaments que es duen a terme en la medicina natural.

Testimonials

Què opinen els pacients