Cuidats quiropràctics

La quiropràctica treballa sobre la columna vertebral i les articulacions per a restablir la plena funció del sistema nerviós. Per això s’utilitza manipulacions manuals precises, anomenades: ajustis quiropràctics. La columna vertebral s’associa directament amb aquesta professió, el seu moviment i alineació influeixen directament en la funció del cervell que controla tot el nostre sistema nerviós.
 
Una funció clau dels quiropràctics és detectar els bloquejos en el sistema nerviós, anomenats subluxacions, i alliberar-los per a restablir les capacitats innates del cos per a curar-se i autoregular-se.
 
Beneficis que aporta la quiropràctica:
 • Eliminar el dolor
 • Millora la mobilitat
 • Augmenta l’agilitat, l’equilibri i la flexibilitat.
 • Recuperació d’una bona salut física i mental
 • Més energia
 • Millora la postura corporal
 • Etc.

 

La quiropràctica és especialista en:
 • Dolor d’esquena i cervical
 • Lumbàlgia
 • Hèrnia discal
 • Migranya
 • Estrès
 • Disminució de la mobilitat
 • Etc.

 

Estil de vida actiu i esport
 
La quiropràctica també juga un paper important en la cura del rendiment esportiu per a evitar lesions i reduir els temps de recuperació.

Si com molts dels quals visiten Andorra, l’esport és una part important de la seva vida i desitja gaudir d’algunes de les grans activitats a l’aire lliure que s’ofereixen a Andorra, accedeix al programa d’activació quiropràctica del centre Quiropràctic del Molí.

Ens visiten molts esquiadors, ciclistes, escaladors, excursionistes i molts més esportistes de totes les edats i nivells.

Atès que les diferents activitats esportives suposen exigències diferents per al cos i que cada cos és únic, el centre Quiropràctic del Molí duu a terme una avaluació personalitzada per a detectar qualsevol subluxació que li impedeixi rendir al màxim o que li posi en risc de sofrir una lesió i tractar-ho en conseqüència.

L’esport no és l’única exigència a la qual sotmetem al nostre cos. Els treballs d’alta pressió amb temps d’inactivitat limitats o moviments bruscos i repetitius també passen factura en el nostre dia a dia.

A més, la quiropràctica ajuda contra l’estrès.
 
És perfectament normal experimentar moments d’estrès quan es té pressa per complir un termini, s’assisteix a una reunió crucial, s’està enmig d’una discussió o s’afronten altres problemes quotidians.
 
No obstant això, les exigències incessantment altes i la pressió en el treball, combinades amb les tensions de la vida moderna, poden fer que aquestes sensacions d’estrès es tornin més persistents i duradores.
 
El estrés continuado nos agota y empezamos a padecer insomnio, problemas de concentración, ansiedad, dolor de espalda y de cabeza o contracturas musculares etc. 

Si no es pren temps per a relaxar el cos i la ment, l’estrès pot acabar sent perjudicial per a la salut.

L’estrès crònic afecta a la qualitat de vida, reduint en gran manera la quantitat de plaer que s’experimenta cada dia. No deixis que l’estrès et robi ni un minut més.

Uneix-te a l’escapada antiestrès “VITE FAIT, BÉ FAIT” i gaudeix d’un cap de setmana de relaxació corporal i mental mentre redueixes l’estrès laboral. 

Relaxa, restaura i reinicialitza el teu cos i ment amb l’ajuda dels experts en cuidats Quiropràctics de Quiropràctic del Molí.
 

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.