Andorra, un país per a gaudir a l’estiu

Ara a l’estiu també pots venir a gaudir d’Andorra. Existeixen una infinitat d’activitats esportives per als amants de l’esport; igual que altres meravelloses experiències de relax i calma. En aquest paradís envoltat de naturalesa podràs trobar el que s’adapti millor a tu i al teu estil de vida. Andorra té tot el que pots necessitar per a organitzar un viatge de somni tant si viatges només com si ho fas en parella, en família o en grup.

En aquesta època de l’any, aquest petit país floreix en molts sentits diferents. S’obre un gran ventall de possibilitats; des de rutes de senderisme per als més esportistes fins a un ambient de calma total per als quals prefereixin relaxar-se i desconnectar d’una altra manera. Si vols estar envoltat de naturalesa i a l’aire lliure, Andorra és el destí perfecte.

Molts es pregunten, què ocorre amb els que van a Andorra per a practicar esport durant la temporada d’hivern; com, per exemple, l’esquí?

L’esport és una cosa imprescindible en la vida d’una persona. No solament per a mantenir-se en forma sinó també perquè mentalment ajuda a conèixer-se a un mateix i a poder establir una disciplina personal. Doncs bé, en aquest petit paradís dels Pirineus; a l’estiu també es pot practicar esport o, si es prefereix, preparar-se per a la temporada següent. Per a això, Andorra Health Destination ofereix un ampli ventall de tractaments mèdics esportius – entre altres serveis – per a aquells que vulguin iniciar-se en un programa d’entrenament durant l’estiu. A més, Andorra és ideal per a aquelles persones que hagin sortit d’una lesió o vulguin realitzar una recuperació muscular; ja que com bé sabem practicar algun esport implica poder patir alguna lesió.

Entre tots els tractaments mèdics esportius que ofereix Andorra Health Destination podem trobar el balanç ciclista, que es basa en uns programes especials en els quals es combina la medicina tradicional amb les tècniques i mètodes de la biomedicina, donant així una visió 360 de l’estat de l’esportista i els ajustos que ha de realitzar en el seu estil de vida. O també, el tractament de recuperació muscular que consta d’un programa per a la recuperació de la musculatura, la potència física i el rendiment esportiu. A més, serveix per a corregir i disminuir les malalties corporals derivades d’una mala salut postural o bé per lesions cròniques. S’aportarà elasticitat, relaxació i eliminació de residus musculars per a una ràpida recuperació i tonificació de l’organisme.

Com ja hem comentat, des d’Andorra Health Destination es posa a la disposició del client tractaments mèdics esportius personalitzats, entre altres serveis, que s’adaptin a tu i a les teves necessitats.

Afegir que Andorra té una infinitat de senderes a través dels quals es poden realitzar rutes adaptades a cada nivell. Trobem 5 senderes: GR (Gran Recorregut) – 11, GR-7, GRP, GR transfronterer 1 i 2; cadascun està destinat a recórrer una part diferent del país. D’altra banda, s’ofereixen moltes altres propostes esportives – a part del trekking – de les quals es pot gaudir. El ciclisme, el BTT (variant del ciclisme) l’escalada i el barranquisme són esports que el país posa al servei dels visitants. Comptant tots els ports de muntanya, els paratges agrestos i les vies ferrades que té; podràs venir a practicar l’esport que més t’agradi.

Andorra posseeix 3 parcs naturals

El país té paisatges increïbles i compta amb els seus parcs naturals en els quals pots gaudir d’unes vistes magnífiques. Prenguem com a exemple; la Vall del Madriu-Perafita-*Claror – que abasta unes 40.000 hectàrees – o, les Valls del Comapedrosa – el pic més alt del Principat d’Andorra -. No únicament això, sinó que també hi ha una gran infinitat de llacs dels quals poder gaudir.

Així que, si vols fugir de les altes temperatures d’aquesta època, estar envoltat de naturalesa, caminar i practicar esport per espais verds i amplis i, a més, poder tenir la possibilitat de desconnectar totalment; Andorra és ideal com a destí estiuenc.

Compartir post :

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sol·licita informació

Segueix-nos a:

Experiències personalitzades

Planifica la teva escapada perfecta a Andorra i realitza experiències úniques.